Kako da iskoristite trudnoću za napredak u karijeri

Čekate bebu? Čestitamo! Pred vama je jedno od najlepših iskustava u životu žene. Trudnoća je takođe i prekretnica za koju treba dobro da se pripremite, jer za 9 meseci u vaš život će doći osoba koja će sve promeniti.

Verovatno su do vas već došle različite priče i mnogi saveti. Neki su tačni, a neki ne. Jedan od njih je da je ovo poslednja šansa da nešto uradite samo za sebe, sa čim se slažemo. Međutim, drugi kaže da je vreme da odustanete od poslovnih poduhvata jer sada treba da promenite svoje prioritete. Evo kako da dokažete da za vas nema odustajanja i da je trudnoća vreme koje će vašu karijeru samo unaprediti.

Kako je moguće da pretvorite trudnoću u poslovni poduhvat?

Mnoge ambiciozne žene shvataju trudnoću kao period u kom se profesionalno stagnira, ali kao i uvek radi se samo o vašem izboru.

 

Kada razmišljate o mesecima koji su pred vama, setite se da sada imate najvažniji resurs koji je potreban za samousavršavanje – vreme. Ovo je jedinstvena prilika daupišete školu koja će vam istovremeno doneti i znanje i cenjene sertifikate koje već dugo želite.

Sada je pravi trenutak

Istina je da deca oduzimaju roditeljima mnogo vremena, pogotovo u prvih nekoliko godina. Zbog toga je ovo verovatno poslednja prilika za vaše ozbiljno profesionalno napredovanje u predstojećem periodu.

Kako biste maksimalno iskoristili ovaj miran period svog života u kom imate svu pažnju i brigu okoline, investirajte u svoje obrazovanje koje će vam doneti bolje poslovne prilike i zaradu sa kojom ćete svom detetu moći da priuštite samo najbolje.

Kako da steknete sertifikate dok odmarate kod kuće?

Mnoge žene moraju da miruju tokom dela, a ponekad i tokom čitave trudnoće. Umesto najdosadniji, ovo može biti najproduktivniji period vašeg života.

 

Na BusinessAcademy imate priliku da se u potpunosti školujete online, što znači da možete da slušate predavanja, radite testove i vežbe, učite i polažete testove od kuće, uz minimum napora. Takođe, sami organizujete svoje vreme za učenje i radite tempom koji vam odgovara.

Izaberite svoj put ka uspehu

Bez obzira na to čime se bavite, uvek postoji neki pravac u kom možete usmeriti svoje usavršavanje. Ovo su oblasti koje su najtraženije, a na vama je da izaberete onu koja će najviše doprineti vašem uspehu.

● Cambridge poslovni program
● Međunarodno poslovanje
● Menadžment ljudskih resursa
● Strategijski i operativni menadžment
● Marketing i marketing menadžment
● Prodaja i menadžment prodaje
● Investicioni menadžment i berzansko poslovanje
● Finansijski menadžment
● Menadžment projekata
● Poslovna administracija
● Preduzetništvo
● Odnosi s javnošću
● Menadžment prometa nepokretnosti

Izbor je na vama. Ovo vreme koje imate možete protraćiti, a možete ga iskoristiti za sopstveni napredak i to bez ikakvog stresa i nervoze. Za vas povratak na posao ne mora biti briga već trijumf, jer pored toga što postajete majka, u toku odsustva imate priliku da postanete i sertifikovani stručnjak u nekoj od oblasti koje su veoma tražene.

Žena

Komentara
Očitavanje..