OVI horoskopski znakovi će preživeti pakao u avgustu!

Horoskopski znakovi! Astrološki gledano, avgust je veoma težak mesec, jer su Pluton, Neptun, Venera i Saturn retrogradni, a uskoro će im se pridužiti i Merkur.

To podrazumeva da sve kasni, malo ko koga razume, a planovi se odlažu. Ukoliko treba da donesete važne odluke u avgustu, veoma je bitno da ih odložite na jesen, jer je planetarna situacija takva da lako možete da se prevarite u proceni. 

Zbog retrogradnog haosa na nebu znakovi koji će najviše patiti u avgustu su Device, Bliznaci, Vage, Bikovi i Ribe.

DEVICA

Mars u vašem znaku doneo vam je potrebu za inicijativom i zalaganjem, ali nekako uviđate da svaki vaš trud pada u vodu.

Zbog toga ste nervozni i lako ulazite u konflikte. Imate potrebu da zamerate drugima kako vode svoj život, a to dovodi do velikog nerazumevanja. Kada Merkur krene retrogradno 24. avgusta imajte u vidu da će vaša racionalnost biti umanjena.

BLIZNACI

Vi ste jedan od znakova koji je na velikom udaru od Saturna iz Riba i Marsa iz Device.

Sve vam smeta, a imate poslovne i porodične probleme.

Rastrzani ste na sve strane, a svaka vaša inicijativa deluje kao uzaludna. Retrogradni Merkur će vam doneti haos krajem meseca, pa budite oprezni šta potpisujete.

VAGA

Uviđate da vas tera neki maler i da ste nervozni, ali ne razumete šta vam se dešava.

Zbgo retrogradne Venere ste emotivno zbunjeni, pa razmišljate o ljudima iz prošlosti. Svaki pokušaj da se vratite na staro može da dovede do emotivnog kolapsa.

BIK

Iako je Jupiter (planeta sreće) u vašem znaku, pa vas čuva, zbog retrogradne Venere ste skloni nepromišljenim potezima. Veoma je važno da nemate velika očekivanja do 4. septembra.

To se odnosi na poslovni i privatni život. Trenutno idete korak napred, a nazad dva.

RIBE

Saturn je počeo da radi svoje, pa ste pod sudbinskim udarom, koji povremeno ne možete da podnesete. Želite da menjate kompletan život ali ne znate odlake da krenete. Poslovna i privatna partnerstva će biti na testu od 24. avgusta.

Foto FreePik
Izvor/Autor Informer
Komentara
Očitavanje..