Od OVAKVIH ŽENA momci se UPLAŠE I POBEGNU – da niste možda vi ovaj tip

Ne žalite nikako zbog toga!

Da li ste ikada pomislili da vas je muškarac ostavio jer ga je uplašila vaša snaga. Odavno je poznato da neki muškarci ne žele ili ne znaju da se nose sa pametnim i samostalnim ženama.

Takođe, mnoge takve žene muškarci jednostavno ne mogu “ukrotiti” i podrediti ih svojoj volji i prohtevima, zbog čega se osećaju inferiorno i odlaze.

A za sve takve tvrdnje sada smo dobili i naučni dokaz, koji dolazi s Visoke škole ekonomije u Varšavi, a dobijen je na temelju jednog eksperimenta urađenog sa 500 ispitanika na Univerzitetu Kolumbija, koji su morali da učestvuju u tzv. brzim dejtovima.

profimedia-0217789515
Nakon svake osobe s kojom su se susreli, ispitanici su morali da ocene njen fizički izgled i inteligenciju i da na kraju otkriju bi li izašli s tom osobom na još jedan dejt. Većina muškaraca tako je otkrila kako bi na drugi dejt pre otišla s atraktivnom nego pametnom ženom, dok su pripadnice lepšeg pola otkrile sasvim drugačije stavove: one cene dobar izgled ali pre bi izašle s inteligentnim muškarcem, čiji su izgled rangirali niže, nego onim koji odlično izgleda.

Dobili smo i odgovor na večno pitanje zašto se muškarci boje inteligentnih žena, a to je zbog trenutnog pomaka u njihovoj percepciji samog sebe. Naime, pored jedne takve, muškarci se ne osećaju dovoljno muževno, odnosno osećaju određenu nesigurnost, zbog koje uglavnom nestaju od takvih žena.

SD

Komentara
Očitavanje..