10 stvari zbog kojih je super biti žena bez muškarca u tridesetima

Biti singl u tridesetima nije uopšte loša stvar bez obzira na veliku osudu i pritisak koji dolazi od okoline.

Žene u tridesetima imaju jasniji pogled na život, osećaju se jače, sigurnije i samouverenije jer su naučile mnogo što se tiče posla i ljubavi, a o muškrcima da ne pričamo – kako o onima koje nisu mogle da imaju tako i o ovima koji im svakog dana dahću za vratom.

Kada se osvrnete na vaše dvadesete sigurno ste same sebi smešne. Bilo vam je neprijatno zbog nekih glupih rečenica koje ste izgovarale na vašem prvom sastanku, verovatno i jedinom sa nekim muškarcem. Birale ste pogrešne partnere i svoje srce držale na tacni.

U tridesetima je sve drugačije. Naučile ste lekciju, opekle se i zalečile rane. Sada je vreme da budete pametnije, prestanete da jurire za vereničkim prstenom i ozbiljnom vezom. Ovo je idealno vreme da se posvetite sebi i naučite da volite i negujete sebe. Evo zašto je sve dobro biti singl u tridesetima.

Možete da se spakujete i otputujete gde god poželite

Kako nemate neku osobu koja bi vas sputavala i zadržavala u određenom gradu, možete da se spakujete i odete gde god vam je volja.

Učite na tuđim greškama

Najbolje možete da učite iz života onih koji žive drugačije nego vi. Obratite se vašim prijateljima za savet za vezu i učite iz njihovih grešaka koje su ih dovele do razvoda i skupih terapija.

Pametnije birate s kim ćete na dejt

Sada je vreme da usporite. Neće tek tako odlaziti na dejt i uskakati u novu vezu samo toga radi. Svesne ste kakvu osobu želite pored sebe i nećete trošiti vreme na one koji ne ispunjavaju te uslove.

Možete bolje da se povežete sa vašim krugom prijatelja

Prijatelji su u tridesetima produžetak porodice. Biti singl daje vam priliku da se se više fokusirate na prijatelje i više se viđate sa njima.

Imate vremena da radite na sebi

Bez utroška energije na vezu koja propada, možete da radite na ličnom rzvoju. Prijavite se za neke nove časove, pronađite novi hobi ili uradite nešto što ste oduvek želeli da probate.

Možete da odete sami na put

Sa malo više novca na računu i bez nekoga na koga biste ga trošili možete da isplanirate solo putovanje na kome ćete raditi šta god da vama padne na pamet.

Imate priliku da budete sebični sa vašim novcem

Pogledajte koliko novca imate na računu i smelo potrošite neki novac bez griže savesti da će vas neko kritikovati ili bilo šta slično.

Izaberite sami svoju karijeru

U dvadesetima ste bile rastrzane između posla i ljubavi, pa ste karijeru zapostavile, piše PopSugar. Biti singl u tridesetima može da vam posluži kao inspiracija da se sada posvetite poslu i izgradite uspešnu karijeru.

Možete provoditi vikende kako je vama volja

Ako želite da ostanete u krevetu ceo dan i ne radite apsolutno ništa sem da gledate serije – sada je to mnogo lakše.

Uživajte u ljubavi koju imate prema sebi

U tridesetima se oslobodite svh kočnica. Prepustite se ljubavi koju imate prema sebi, jer biti singl ne znači nemati ljubavi u sebi.

Foto Pixabay
Izvor/Autor Telegraf
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije