3 modela ravnih cipela koje svaka dama treba da poseduje

Uz sledeća 3 modela ravnih cipela bukvalno možete osvojiti svet!

Mnogim devojkama, modeli ravnih cipela ne mogu da zamene visoke potpetice, ali isto tako, ima dama koje ne izlaze iz ravne obuće svesne da i u njoj mogu da izgledaju chic i neodoljivo!

Bilo da ste devojka koju ne krasi visina ili prosto niste fan ravnih modela poput baletanki koje odbijate da šetate, poželjno je da posedujete bar nekoliko modela ravnih cipela u svom životu. Po našoj računici, tri su vam sasvim dovoljna!

Uostalom, svaka devojka zna da je dobar cipelarnik onaj koji nudi raznovrsne modele, a ne samo štikle, zar ne? S druge strane, niko (sem Victorije, a i ona je promenila svoja pravila) ne može stalno da nosi štikle. Niti je praktično, niti je poželjno za stopalo da ga izlažete konstantnoj muci i nagibu.

Što se nas tiče, bar tri prilike u životu vam diktiraju trend ravnih cipela: kada idete na posao i želite da zračite samopouzdanjem, kada ste isplanirali da ceo vikend provedete šetajući gradom sa drugaricama (to uključuje i brunch) i kada planirate da izađete uveče, ali da jedan duži period provedete stojeći (bilo da je u pitanju lud provod sa curama ili koktel varijanta).

Pročitajte u nastavku koja tri modela ravnih cipela su must have u vašem cipelarniku:

#Za poslovne prilike

cipele

#Weekend espadrile

cipele1

#Fancy model za večernji izlazak

cipele2

Izvor: elle.rs /Cosmopolitan

Komentara
Očitavanje..