5 poznatih dama za koje nikada ne biste rekli da su izoperisane: O, kako se varate!

Estetska hirurgija postala je naša svakodnevica. Čak i na ulicama vašeg grada možete videti jezivo odrađene silikone u ustima ili grudi koje su tako očigledno prenamumpane. Ove holivudske dame pogodile su pravu meru i prevarile svet! Da li su i vas?

 

 

BLEJK LAJVLI

 

Blejk je oduvek bila prava slatkica, ali i više je nego očigledno da je operacijama smanjila nos. Na to je dodala i plastične grudi i postala prava holivudska zavodnica kojoj retko ko može da odoli.

 

MIRANDA KER

 

Što se Mirandinog lica tiče tu je sve prirodno i na svom mestu, ali oduvek je imala jednu manu – male grudi! Sada se šuška da ih je povećala, ali samo za jedan broj! Ova fotografija to najbolje i dokazuje.

 

DŽENIFER LOPEZ

 

I Dženi je oduvek imala probleme sa nosem, pa ga je malo korigovala. Ostala je dosledna svom obliku lica pa je promena gotovo neprimetna.

 

SKARLET JOHANSON

 

Za holivudske pojmove Skarlet i danas ima malo poveći nos, ali kada se uporedi sa onim iz detinjstva, razlika je i te kako uočljiva.

 

VIKTORIJA BEKAM

 

Od samog početka njene karijere, Viktorija je važila za lepoticu, ali kada je upoznala Dejvida rešila je da malo suzi nos i ugradi silikone. Što se oblika lica tiče, gubitak kilaže je ostavio traga.

Da li su i vas uspele da prevare?

Žena

 

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije