5 poznatih dama za koje nikada ne biste rekli da su izoperisane: O, kako se varate!

Estetska hirurgija postala je naša svakodnevica. Čak i na ulicama vašeg grada možete videti jezivo odrađene silikone u ustima ili grudi koje su tako očigledno prenamumpane. Ove holivudske dame pogodile su pravu meru i prevarile svet! Da li su i vas?

 

 

BLEJK LAJVLI

 

Blejk je oduvek bila prava slatkica, ali i više je nego očigledno da je operacijama smanjila nos. Na to je dodala i plastične grudi i postala prava holivudska zavodnica kojoj retko ko može da odoli.

 

MIRANDA KER

 

Što se Mirandinog lica tiče tu je sve prirodno i na svom mestu, ali oduvek je imala jednu manu – male grudi! Sada se šuška da ih je povećala, ali samo za jedan broj! Ova fotografija to najbolje i dokazuje.

 

DŽENIFER LOPEZ

 

I Dženi je oduvek imala probleme sa nosem, pa ga je malo korigovala. Ostala je dosledna svom obliku lica pa je promena gotovo neprimetna.

 

SKARLET JOHANSON

 

Za holivudske pojmove Skarlet i danas ima malo poveći nos, ali kada se uporedi sa onim iz detinjstva, razlika je i te kako uočljiva.

 

VIKTORIJA BEKAM

 

Od samog početka njene karijere, Viktorija je važila za lepoticu, ali kada je upoznala Dejvida rešila je da malo suzi nos i ugradi silikone. Što se oblika lica tiče, gubitak kilaže je ostavio traga.

Da li su i vas uspele da prevare?

Žena

 

Komentara
Očitavanje..