5 strategija zbog kojih će bivši zažaliti zašto vas je izgubio

Mali vodič kako se ponašate i ostavite sjajan utisak ako sretnete svoju bivšu ljubav

Bilo da imate novog muškarca u svom životu ili se i dalje borite sa suzama svako veče pre spavanja, postoji mnogo načina da ostavite dobar utisak kada naletite na onog koji vam je slomio srce, piše sajt Cosmopolitan.

U nastavku otkrivamo 5 proverenih strategija:

Budite vesele i neodoljive

Vrlo je važno da u trenucima kada neočekivano naletite na bivšeg udahnete duboko i setite se koliko ste dobrih stvari počeli da radite otkako vas dvoje niste više zajedno: druženje sa prijateljima, treniranje, čitanje lepe knjige, pohađanje nekih časova stranih jezika… Sigurno da postoji nešto u vašem životu što vam može izmamiti osmeh na lice, jer je vrlo važno da u ovom trenutku pokažete osmeh i ne mislite na ono što se desilo među vama. Možda se osećate povređeno, ali nikako nemojte da dozvolite da on to vidi.

Govorite, ali telom

Trudite se da mislite na to kako vi želite da vas on vidi, opustite se,i kroz osmeh kažete „Hej, kako si?“ budite smireni i slušajte njegove reči između redova, jer će 100% pomenuti kako izgledate drugačije, srećnije, vedrije… Nikada ne pričajte o vašim planovima za popodne ili veče, jer ćete zvučati očajno i željni pažnje. Umesto toga, uputite tajanstveni osmeh. To će ga toliko zaitrigirati, znaće da ste nastavili dalje i da vam je sigurno bolje nego njemu.

135444_shutterstock-297693314_ff
Nemojte biti preterano radoznali

Ako ste uzbuđeni što ga vidite, a ne želite da ostavite takav utisak, izbegavajte da priču vodite o njemu. Morate da znate da vaš susret sigurno neće ostati među vama, postoji bar neki prijatelj sa kojim će uz kafu pokrenuti priču: „Zamisli na koga sam naleteo danas?“, a definitivno ne želite da zbog vašeg preteranog ispitivanja ostavite utisak da ste i dalje opsednuti njime.

Svet se ne vrti oko njega i trudite se da razgovorom ostavite takav utsak, pre nego da ste i dalje zainteresovani i da tražite način da se ponovo sretnete.
Ne zadržavajte se. Uvek imajte spreman izgovor da se žurite.

135445_shutterstock-15035263_ff
Ok, malo ste se ispričali… Nemojte postavljati previše pitanja, niti da odgovarate na previše njegovih, vreme je da kažete da idete dalje. „Izvini ali čekaju me, moram da žurim na ručak/večeru. Drago mi je što smo se sreli.“ Šta god da kažete, obavezno pomenite da vam je drago što ste ga sreli, budite sigurni da ste ostavili utisak dostojanstvene i pristojne devojke koju je propustio.

Napustite kuću sa punim samopouzdanjem, svakog dana
Ne postoji naznaka da li ćete se ikad sresti opet, zato upamtite kada napuštate kuću da trebate da budete zahvalni što ste nastavili dalje. Kod kuće tugujte i radite sve što vam potrebno da biste se osećali bolje, sve je to neophodno za oporavak. Ali kada izađete napolje, koračajte sa ponosom, stilom i pozitivnim stavom.

Story.rs

Komentara
Očitavanje..