Torba može da podigne ali i spusti celu odevnu kombinaciju, u zavisnosti od modela, dezena i oblika. Ali postoji jedna torba koju treba izbegavati baš uvek. Prozvana je „hobo“ torba na društvenim mrežama, u slobodnom prevodu to bi značilo „torba za beskućnike“ i na njih treba da zaboravite.

Radi se o torbama koje imaju kaiš srednje veličine po sredini, i nikakvu čvrstu podršku, pa osim ukoliko ih ne napunite do vrha, imaju tendenciju da izgledaju „izduvano“ pri vrhu.

A post shared by Rose & Lyle (@roseandlyle) on


Jedno vreme bile su pravi hit, a danas ih ima svaka nastavnica istorije, a i u ono vreme kada su zaista bile u trendu – bolje da nisu.

To kažu i predstavnici u američkoj kompaniji koja se bavi analitikom prodaje (uprošćeno, prate šta ljudi kupuju). I zaključili su da ove torbe više baš niko ne kupuje.

A post shared by Elena Kuzhel (@le_mava) on


To praktično znači da ćete, ukoliko odlučite da ipak izbrišete prašinu sa ove torbe i prošetate je, izgledati kao da ste lik iz prošlog veka (u modnom poimanju vremena godine mnogo brže lete).

Trenutno su trend rančevi, a ko zna šta nam nova sezona tek sprema po pitanju torbi. Ali jedno je sigurno – ovakve „hobo“ torbe mirne duše možete da izbacite iz ormara.

(galoremag.com)

T.G.