Ako se poslužite ovim trikom, pocepane hulahopke postaće vaša prošlost

Svaka žena koja je ikada nosila hulahopke zna kako su one osetljive i mogu lako da se oštetite prilikom samog oblačenja.

Često se dešava da čarapa pukne u nezgodno vreme, a nemate rezervne. Kada se već nadjemo u toj situaciji prvo na šta pomislimo je lak za nokte, međutim postoji jedan trik koji možete da uradite kod kuće i sprečite da do ovog problema uopšte i dođe.

Zamrzavanje vaših hulohopki pre nošenja možda zvuči šašavo ali žene koje su se poslužile ovim trikom su prezadovoljne. Sem što će primenom ovog malog trika lak za nokte poslati vaša prošlost, uštedećete i novac.

Kako to uraditi: Novi par čarapa otpakovati i staviti ih pod mlaz hladne vode, vlažne čarape staviti u najlonsku kesu i ostaviti ih da prenoće u zamrzivaču. Sutradan ih slobodno možete obući i nositi

Stavljanjem hulahopki u zamrzivač molekuli koji se nalaze u vlaknima postaju čvršći, a njihovi ponovnim vraćanjem na sobnu temperaturu, dolazi do njihovog opuštanja i tako se dobija željena elastičnost, sprečava cepanje i kidanje vlakana od kojih su hulahopke satkane.

 izvor:zena.blic.rs
Komentara
Očitavanje..