Aleksandra Subotić dovela liniju do savršenstva!

Aleksandra Subotić  neretko objavljuje šta jede, a njeni pretioci često pišu da je ubedljivo najzgodnija i najseksipilnija žena u Srbiji.

Starleta Aleksandra Subotić dovela je liniju do savršenstva, i to uz pomoć ishrane prema planu njene majke Ljube Pantović.

Popunite formular-AKO ŽELITE DA IZGUBITE KILOGRAME

Subotićka neretko objavljuje šta jede, a njeni pretioci često pišu da je ubedljivo najzgodnija i najseksipilnija žena u Srbiji.

Aleksandra je zategnuta kao praćka, iako često objavljuje da jede slatkiše.

Iako sada izgleda kao da nema gram sala, nekada nije tako izgledala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

 Iako sam ceo svoj život bila mršavica, nažalost kao i većina ljudi u svom životu sam upala u jednu fazu u kojoj sam se za manje od šest meseci ugojila preko 20 kilograma (sa 62,63 do čak 90).

Bila sam tužna i nesrećna i utehu sam pronašla u hrani.

U tim momentima hrana me je smirivala, ali sam istovremeno upadala u još veću depresiju jer u tim momentima, sem što sam bila nezadovoljna svojim životom, postala sam nezadovoljna i svojim izgledom i to je počelo da utiče na moje mentalno i fizičko zdravlje.

Na tom putu mog razdora i propadanja u jednom momentu se pojavila moja mama, koja mi je bila najveća podrška – napisala je Subotićka.

Popunite formular-AKO ŽELITE DA IZGUBITE KILOGRAME

Foto Instagram
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije