Astro parovi koje nemaju NIKAKVE šanse za uspeh!

Bik ne može da bude u vezi sa Strelcem jer je on preaktivan i prezahtevan za njega, Blizance će živcirati filozofiranje Jarca, a Devica će svojom praktičnošću izludeti Ribe.

Rak i Vodolija
Rakovi su znakovi kojima je vrlo bitna porodica, kuća, ne vole promene. Vodolije su pak slobodnog duha koji voli da luta svetom. Rak neće biti zadovoljan kada Vodolija počne da ga opominje zbog njegovih grešaka jer ih Rak, naravno, bar on tako misli, nema.

Ovan i Bik
Ovan ima ekstremno jaku volju, a Bik je tvrdoglav. Ni jedno ni drugo neće se pomaknuti ni milimetar u svojim zahevima. Jednom kad Ovan shvati da je njihova priča gotova, želeće da se što neprimetnije izvuče iz veze, ali Bik će ga neprestano gnjaviti zahtevima da mu se iznova objasni zašto.

Bik i Strelac
Postoje dani kada bi se Bik rado odmorio kod kuće, izvalio na kauču i uživao u dobrom filmu. No to neće biti moguće uz Strelca koji neće imati živa mira kod kuće. Strelci su jednostavno previše aktivni za Bikove, neprestano tražeći intelektualni stimulans, koji im Bik neće moći da da, jer on s druge strane više od svega želi da se odmori. Pored toga, Strelci ne doživljavaju stvari previše ozbiljno, što Bika može izvesti iz takta.

Blizanci i Jarac
Ovo je recept za katastrofu kada spojite znak koji je pun života i uživa u igrama, zabavi i razgovoru sa znakom koji je poznat kao ekstremni radoholičar koji voli da isplanira svaki detalj. Jarčevi jednostavno nisu spontani, a to će Blizance vrlo brzo iznervirati. Oni nikako ne opstaju.

Lav i Škorpija
Ako Lav želi komplimente i da ga neko gleda s divljenjem, izabrao je pogrešnog partnera. Škorpija mu to sigurno neće dati. Pre će ga zadirkivati, a Lav to tek neće moći da podnese. Da bi bio sa nekim u vezi, Lav mora da se oseća cenjeno i važno. Osim toga, Lav zna da je šarmantan i privlačan, što Škorpijama nikako ne prija jer su previše ljubomorne.

Devica i Strelac
Ni Devica ni Strelac , ukoliko dođe do ovog spoja, ne žele da od svoje veze prave nešto dugotrajno. Ali, Strelac je ipak previše opušten za jednu Devicu. Ne javi li joj se par dana, to će biti gotova stvar.

Vaga i Devica
Devica će se vrlo lako odlučiti da kritikuje Vagu, zbog čega će ona početi da sumnja u sebe. No budući da je i Vaga idealista, i ona će hteti da menja Devicu. To ne može dugo trajati.

Škorpija i Ovan
Eksplozivna, intenzivna i vrlo ratoborna veza stvara se kada se ova dva znaka spoje. Oba znaka moraju da budu uvek u pravu, moraju imati osećaj kontrole i vrlo su odlučni. Nijedno od njih neće drugome dati mogućnost da bar malo bude dominantniji i zato je ta veza u startu osuđena na propast.

58813_profimedia0179469555_630x0

Strelac i Jarac
Ovo je vrlo loša kombinacija. Jarac će sputavati Strelca i neće mu dati da se puno zabavlja. Osim toga, između ova dva znaka nema nimalo seksualne hemije ma koliko se trudili.

Vodolija i Bik
Bik je više praktičan, materijalistički orijentisan i konzervativan tip, dok je Vodolija prava boemska duša koju pravila ne zanimaju. Bik guši i sputava Vodoliju, koja bukvalno ne može da funkcioniše u takvoj vezi, pa će zato i pobeći vrlo brzo.

Ribe i Devica
Ribe kao nežne duše horoskopa moraju da imaju partnera koji će razumeti njihova delikatna osećanja i emocije, a to nije zdravorazumska Devicu kojoj će to sve ići na živce. Možda uspeju na kratke staze, ali dugoročno će to preterano gušiti Ribu.

Žena

Komentara
Očitavanje..