Astro prognoze: kako da najbolje iskoristite mlad Mesec u Vagi

Mlad Mesec u Vagi donosi mogućnost da se povežete bolje, ujedinite, da sklopite jači savez sa drugima, da ojačate vaša zajedništva.

Mlad Mesec u Vagi biće 13. oktobra 2015. godine u  8.42 na 19. stepenu Vage. Period mladog Meseca traje nedelju dana i to je vreme kada krenite sa novinama.

Najbolje je u jutarnjim satima krenuti sa vizuelizacijama onoga što želite, posebno ako su ona vezana za promene u braku i novine koje će vaš odnos učiniti boljim.

Vaga je znak udruživanja, sklapanja saveza, znak zajedništva, partnerstva, braka.To je vreme kada se okrećemo drugima, kada se partneri okreću jedan drugome i imaju veću potrebu za bliskošću, ljubavlju, nežnošću, potrebu za ujedinjenjem i hramonijom u vezi.

Kako je Venera u Devici, biće dobro da svom partneru u nečemu pomažete, ili sa njim zajedno radite i tako stvorite veću bliskost. Biće to period davanja koji očekuje i uzvraćanje, ali kako su Merkur i Venera zamenili mesta, jer je on u Vagi, a Venera u Devici, komunikacija i emotivna razmena mogu zbližiti partnere. Merkur u sekstilu sa Saturnom će u sledećojoj nedelji omogućiti da dođete do nekih dogovora. Ovo je povoljno vreme i za ulazak u brak i potpisivanje bračnog ugovora, koji bi mogao da potraje posebno ako bi ulazak u brak ili veridba bili zaključeni 14. oktobra. Najpovoljniji su jutarnji sati kada je Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Venerom u Devici.

Takođe je povoljno vreme za sastanke i susrete u narednih nedelju dana, bilo da su oni ljubavne prirode ili u vezi sa poslovnom saradnjom i dogovorima.

Najviše promena će doneti sledećim znacima: Vagama rođenim oko 13. oktobra, kao i Rakovima, i Lavovima u podznaku. Rakovima u podznaku stižu promene u porodičnim ili ljubavnim odnosima, a Lavovima nova poznanstva, promene u komunikaciji, učenju, nove obuke i saznanja. Vage u podznaku će menjati same sebe, a time će im i odnosi sa drugima postati bolji. Devici na finansijskom planu su moguća nova poslovna udruživanja ili saradnja. Promene u braku ili novi brak mogu očekivati osobe koje imaju podznak u Ovnu!

Mlad Mesec je u opoziciji sa Uranom u Ovnu, te je povoljno vreme za unošenje iznenadnih i brzih novina u vaše odnose. Uzbuđenja će biti i nemira, koji traže hitne i brze promene, da ne bi došlo do povećane tenzije. Novine uvek donose pomalo uznemirenosti, mada su moguće i neke nepoželjne novine koje vas mogu uzbuditi.Tog dana – 13. oktobra ne reagujte impulsivno ni u afektu. Nastojte da se najpre smirite, uspostavite unutrašnji sklad, jer on je neophodan i njemu se teži kada je mlad Mesec u Vagi. Kada budete u skladu sa sobom, a za to postoje tehnike relaksacije, onda ćete se i sa drugima, posebno sa partnerom, lako usaglasiti.

Poželjno je da u narednih nedelju dana – u period od 13. do 20. oktobra – započnete nešto novo, a idealno je da to činite zajedno sa partnerom, bilo bračnim, ili poslovnim. Zajedno će sve ići lakše i biće zanimljivije u ovom periodu. Upravo ta novina može poboljšati vašu vezu i omogućiti vam da se zbližite, stabilizujete vašu vezu.

Od 13. oktobra 2015. godine možete planirati i promene koje će vam poboljšati zdravlje – recimo, da promenite način ishrane tako da se hranite zdravije, ili da uredite dom na drugačijinačin. Dobro je i vreme za početak zajedničke rekreacije, jer je i Mars u Devici. Tako vam i Venera, kao i Mars u Devici, obećavaju slična interesovanja, potrebe i želje.

Mlad Mesec u Vagi donosi mogućnost da se povežete bolje, ujedinite, da sklopite jači savez sa drugima, da ojačate vaša zajedništva. Dobro je da više toga radite zajedno, bilo u domu, bilo u nekom porodičnom poslu. Ako budete više razgovarali i družili se – a Merkur u Vagi će omogućiti da to mirno i trezveno radite tokom sledeće nedelje, moći ćete tako da stvorite osećaj čvršćeg povezivanja.

Mnogi će imati potrebu da više vremena provode sa partnerom i to baš radeći nešto novo, a ako priželjkujete da ojačate vezu (posebno brak), budite otvoreni da nešto menjate. Spremite se da unesete neku osvežavajuću, ali važnu novinu, da oformite neku novu naviku:  jutarnje vežbe, uređenje doma, spremanje zimnice – bilo šta što će vam doneti osećaj povezanosti i bliskosti.

To je dobro početi već od 14. oktobra (drugog dana mladog Meseca) i to posebno u prepodnevnim satima (oko 6 do 8 sati, kada tom promenom može doći do transformacije, odnosno totalne promene u nekom odnosu, jer će Mesec biti u Škorpiji u sekstilu sa Venerom u Devici). Pokrenite se tada, učinite nešto novo. Ovo je vreme kada će biti i više strasti u ljubavnim odnosima i ljubavi. Prepustite se ljubavnim osećanjima, onim koji najviše spajaju. Venera će biti ove nedelje u opoziciji sa Neptunom, pa će biti zanosa, zaljubljivanja, idealisanja u ljubavi.

Ukoliko ste sami, ovo je povoljno vreme za početak nove veze ili novog poznanstva koje vodi ka vezi. Velika je mogućnost da sada voljenu osobu upoznate na poslu, ili dok vodite u šetnju kućnog ljubimca, ili kod veterinara, ili dok odlazite na neki pregled u bolnici jer su i Venera i Mars u Devici! Nova poznanstva donose veću mogućnost za početak nove ljubavne veze koja ima šansu da dovede do braka, jer je Vaga znak partnerstva, braka. Češće brakovi počinju u periodu Vage, jer je to doba godine kada imamo najveću potrebu za zajedništvom.

U periodu faze mladog Meseca od 13. do 21. oktobra 2015. godine vreme je kada ako nastojite da se uskadite sa durigima, budete taktični i spremni za zajedničke aktivnosti.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

izvor:lisa.rs

Komentara
Očitavanje..