Astro vodič: Vaš idealan partner je…

Ljubav je najčešće spominjana reč uz horoskop. Uvek želimo da saznamo šta nas na ovom polju čeka, kako će se neka situacija razrešiti, ko je dobra opcija za nas.

Ovan
Ovaj znak ima uzavrelu krv i uživa u činu zavođenja, ali ne voli nametljivce. Uživa u spontanosti i koketiranju. Ako im neko u potpunosti odgovara, lako će se zaljubiti, ali moraju da se potrude kako bi ostali s jednim partnerom. Ovnovima najviše odgovara osoba koja će da prati njihov tempo i koja ima istu energiju kao oni. To su otvorene osobe koje se ne libe da pokažu pravo lice.

Bik
Ovaj znak žudi za senzualnošću i tradicijom i živi za ljubav. Imaju prefinjen ukus, vole elegantne večere i izlaske koji bude sva čula. Bikovi će svom partneru da pruže nežnost i ljubav, ali od njega očekuju isto. Bikovima treba osoba koja je strastvena i prepuna seksepila. Njima je ovaj deo vrlo važan, pa zbog toga traže izvrsnog ljubavnika koji će da ih zavede.

Blizanci
Sa zabavnim i zavodljivim Blizancima nikada nije dosadno. Ispunjava ih razmišljanje, mozganje, razgovor i druženje, pa će radije da izaberu izlazak u omiljeni kafić ili noćni klub nego veče u bioskopu ili pozorištu. Blizance će da privuče osoba koja može da im parira. Prvo će želeti prijateljstvo, a potom, ako se rodi ljubav, to će biti ono pravo, ono što traje. Što se seksa tiče, Blizanci žude za kreativnom i znatiželjnom osobom koja može da ih prati i koja želi s njima da provede večnost.

11382_57047938 GOTOVO foto shutterstock_630x0

Rak
Ovaj znak je drag i voli da se brine o drugima. Njima treba partner koji će malim znakovima pažnje da im dokazuje ljubav. Žude za stabilnom vezom, a partnera biraju pažljivo. Rakovima treba osoba koja će s njima maksimalno da se poveže na emocionalnom nivou, a nikako osoba koje želi plitku vezu. Privlače ih partneri koji znaju da započnu lep i dubok razgovor uz večeru i s kojim mogu da podele najdublja osećanja.

Lav
Dramatične i demonstrativne osobe koje žele da budu obožavane i cenjene. Kada dobiju šta žele, uzvraćaju brižnošću i odanošću. Od partnera očekuju ništa manje od obožavanja, ali to ne znači da će u vezi biti sebični, već strastveni i predani. Lavovima treba partner koji će moći da prati njihovu strastvenu i energičnu stranu i koji će im verovati i pružiti im sigurnost i puno ljubavi.

Devica
Praktične, fleksibilne i pouzdane osobe. Ovaj znak teži perfekciji i postepenom razvoju stabilne veze. Imaju vrlo visoke standarde pri odabiru partnera, a kada je reč o počecima, vole romantične gestove i cene trud budućeg partnera. Device traže partnera koji će da ih obori s nogu, a ako se zaljube, spremne su partneru da pruže mnogo strastvenih trenutaka, posebno u spavaćoj sobi.

28495_shutterstock_59342803_630x0

Vaga
Nijedan gest nije premali za osvajanje srca večitih romantika – Vaga. Cveće, čokolada, ljubavne poruke za njih nisu izlizane filmske fraze, već pravi oblik zavođenja. Vage privlači stil i intelektualni razgovori, odnosno osobe koje znaju kako da izvedu lepu i pametnu konverzaciju. Oni su najromantičniji znak koji žudi za vezom, ali i društvenim životom i izlascima, pa će se najbolje slagati s osobama koje su fleksibilne i spremne za dugu i kvalitetnu vezu.

Škorpija
Strastveni pripadnici ovog znaka uvek žude za dubokim emocionalnim vezama. Njihova energija i promene raspoloženja partneru mogu da budu izazov, ali upravo zbog toga traže partnera koji je u vezi spreman na sve. Što se zavođenja tiče, nisu laki za osvajanje, a privući će ih osobe koje znaju s rečima i koje imaju emocionalnu dubinu i koje su spremne da im daju glavnu reč u vezi.

Strelac
Ovaj znak privlače avanturistički, egzotični, filozofski tipovi koji imaju otvorene životne stavove. Žele slobodu i nezavisnost, a od partnera očekuju isto. Strelčevi uživaju u iznenađenjima i nezavisnosti, bilo kakva upotreba sile ili pritiska će ih udaljiti od potencijalnog partnera. Njih će privući osobe koje su tajanstvene, ali ipak spremne da pokažu osećanja.

Jarac
Ovaj znak uživa u finansijskoj i emocionalnoj stabilnosti. Najčešće imaju čvrste stavove i životne ciljeve koje žele da ostvare, znaju šta žele i kako to mogu da dobiju. Jarčevi žele strastvenog partnera koji ima prefinjen ukus. Nisu lakoverni, a ako im se osoba svidi, ona je njihova, a ako ne, vreme je za raskid. Traže partnera koji ima jednako iskrena osećanja, a kada ga pronađu, spremni su da mu poklone svoj ceo život.

 

Vodolija
Osobe otvorenog uma, uvek spremne za nove avanture i iskustva kako u životu tako i u ljubavi. One traže partnera koji ima jasne stavove i velike ideje koje je spreman i da realizuje. Vodolije su individualci i vole svoj prostor i vreme za sebe. Njihove veze najčešće počinju kao prijateljstva, odnosno moraju da se povežu s osobom pre nečeg dubljeg.

Ribe
Istinski romantici i emotivci čije srce partneru nude na tanjiru. Partner koji će da ih ispuni mora da bude osoba od poverenja, brižna i stabilna osoba čistih i časnih namera. Ribe vole bezuslovno i spremne su to da pokažu svima. Ribe su stidljive i povučene, a od partnera traže suprotnost. Privlače ih odvažne, praktične i direktne osobe koje će da nadomeste praznine i da budu sve što oni sami nisu.

 

Žena

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije