Astrologija ljubavi: 3 horoskopska para koja će ostati zauvek zajedno

Ove tri horoskopske kombinacije astrolozi nazivaju “fatalnim” ljubavima: oni mogu da prebrode sve brodolome i zauvek ostanu zajedno!

Devica – Vodolija

U ovoj kombinaciji Vodolija je ta koja prva zapadne za oko Devici. Ona smišlja taktiku kako da joj privuče pažnju, jer kod pedantnih Devica sve je u planiranju i proračunima. Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Devičina duhovitost, jer Vodolija uvek pada na bogatstvo duše a ne avione i kamione koji joj se nude.

Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svet, ali hemija koja postoji između njih je toliko jaka pa kao da sve to briše. Njima nije potrebno previše vremena da bi se zaljubili jedno u drugo do koske, ali najčešći kamen spoticanja je u tome što je Vodolija gotovo ludački neustrašiva dok je Devica ta koja procenjuje kakav bi rizik ako bi poslušala Vodoliju. S druge strane, Devica ima tendenciju da popuje jer smatra da je skupila svu pamet ovog sveta i svojim pasivno-agresivnim nastupom ubeđuje Vodoliju kako je ona isključivo u pravu.

Vodolija će joj to tolerisati u zavisnosti kolika je jačina emocija koje gaji prema “pametnjakoviću “, što će Devica shvatiti ko signal da je uspela u svojoj nameri. Kad shvati da je u zabludi, prigovara joj da je samovoljna i da to više neće da trpi, a Vodoliji će dozlogrditi njena mušičavost pa će im razlaz izgledati kao jedino rešenje. I misliće da je to zauvek. Njih dvoje su u stanju da ne budu u kontaktu mesecima, čak i godinama ali da se često u mislima vraćaju jedno drugom.

Vodolija je u stanju da samuje i da se u potpunosti posveti unapređenju ostalih aspekata svog života dok će se Devica zadovoljiti da joj je u životu sve manje -više isto, ali će povremeno uletati u avanture. Međutim, osobe koje joj uđu u život posle Vodolije neće biti ni njena bleda senka. Koliko god da joj smetaju Vodolijini atipični pogledi na svet, nedostajaće joj njeno razumevanje, pomalo blesavo ponašanje i pokazivanje osećanja na krajnje neuobičajene načine.

Strelac daje drugu šansu

Pošto su oboje tvrdoglavi, pitanje je ko će od njih dvoje prvi ostvariti ponovni kontakt. Iako će izvesnog femkanja kod obe strane sigurno biti, kad se konačno opet nađu i spoje to će biti jednom za svagda.

Strelac – Ribe

Još jedan astro par koji je na prvi pogled spoj nespojivog. Strelac je pravi osvajač kog ne zanimaju društvena pravila već se potpuno nekonvencionalno ponaša dok Riba koja robuje mnogim predrasudama i istovremeno mašta o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez blama pokazuje svoju naklonost i želi da što pre dođe do konkretizacije njihovog odnosa.

On je više čulan, strastveni tip kojem treba vremena da otkrije svu dubinu osećanja koja u njemu postoje, ali ga Riba neodoljivo privlači zbog svoje, gotovo detinje, romantične predstave o životu. Ona u njemu vidi oslonac i nekoga bi mogao da je vodi kroz život. Njemu će se to u prvo vreme veoma dopadati ali vremenom će početi da ga guše njeni veliki i ozbiljni planovi u životu, jer ne zaboravite da on smatra da može da radi šta mu se prohte i da dođe i ode kad poželi.

Ako u tom momentu Strelac upozna neku osobu koja ga više uzbuđuje i pokreće na akciju od Ribe, on neće imati problem da joj to i kaže, jer on je uvek surovo iskren. Ribe su, pak, preosetljive i njegov oštar jezik će joj naneti velike rane na duši koje će smatrati neoprostivim. Čak i kad nema treće osobe, Strelac može da zapadne u takva duševna stanja kada će smatrati da je izlaz iz te veze jedini spas za njega. Ubeđivaće Ribu da ili nije dovoljno dobar za nju ili će je nabediti da mu radi iza leđa sa nekim drugim.

Njihovi rastanci su više nego burni, ne ostaju njihova intima već o tome oboje pričaju svima, tražeći podršku prijatelja za svoju odluku. Kada prođe prvi nalet negativnih emocija, oboje su u stanju da veoma pate jedno za drugim ali slabo komuniciraju.

Čak i kada su u kontaktu, to oboma donosi više štete nego koristi i tada se oboje zariču da je to definitivno kraj i da nemaju šta da traže jedno sa drugim. Kako vreme što više odmiče, Strelac nema potrebu da pokazuje svoje šarmerske sposobosti i da dokazuje sebi kako mu je odlično sa samim sobom. Riba, iako duboko povređena, pokušava da nastavi svoj život, čak i ulazi u površne veze, ali duboko u sebi zna da sa svakom novom osobom traži onaj osećaj koji je imala pored Strelca. Koliko god stvari između njih bile komplikovane i naoko nepopravljive, na kraju je Strelac taj koji rešava da da šansu njihovoj priči. Riba kao da to jedva čeka, jer nikada uistinu nije ni digla ruke od njih.

Vagino srce i Lavova snaga

Možda će biti potrebno vremena da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga šta su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Lav – Vaga

Ovaj spoj je karakterističan po tome što ih vezuje duboko prijateljstvo na koje ni jedno ni drugo ne zaboravljaju čak ni u momentima kada očima ne mogu da se vide. Lav je veliki osvajač koji smatra da ne postoji osoba koja ne može da podlegne njegovom šarmu, ali kad naiđe na Vagu shvatiće da mora da promeni pristup.

Zato će se prema njoj ophoditi pre svega zaštitnički i prijateljski. Biće mu potrebno više vremena ali će uspeti da osvoji Vagino srce i smatraće da je tu kraj, a zapravo najznanimljivije tek tad počinje. Pošto je on eksplozivne prirode i vrlo često samovoljan pa smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi njegovog glasa razuma i savetodavca da zastane i duboko udahne. Iako je Vaga smirenija, i ona će imati svoje epizode u kojima ne može da se izbori sa Lavovim temperamentom.

Kada on oseti da mu Vaga nije stopostotno posvećena i da postoji mogućnost da je izgubi, pokušaće da je pridobije skupocenim poklonima ili izuzetno dobro osmišljenim iznenađenjima. Vaga nije imuna na luksuz koji joj Lav nudi, a njemu je neophodan, ali to njoj nije dovoljan razlog da pređe preko njegove prenaglašene teatralnosti koja je više iritira nego što je zabavlja.

Iako im ciljevi u životu nisu identični, oni se drže zajedno ali u njihovom odnosu počinje prilično da škripi kada Lav primeti prenaglašeno flertovanje Vage sa drugima, ma koliko ono bezazleno bilo. Takođe, ako se ne oseti dovoljno voljenim i potrebnim njemu ne treba puno da nađe osobu koja će ga posmatrati sa divljenjem. Svađe između Lava i Vage su više nego žustre i eksplozivne.

Koliko god se činilo da Vaga “usta ima, a jezik nema”, ona se u ovakvim situacijama prikazuje Lavu u potpuno drugačijem svetlu. Zato je tokom njihovih rasprava ona glavni govornik dok on, začudo, više sluša nego što iznosi kontraargumente. On će radije otići kad Vaga od njega zahteva da utiša posesivnost i netoleranciju nego što će ostati da se sve razjasni.

Na taj način joj ostavlja vreme da razmisli o svemu, ali i teši sebe da na njihovu priču definitivno nije stavljena tačka. Ta međufaza u njihovom odnosu nikad nije kratkog daha pa oboje pokušavaju da se naviknu na život bez onog drugog. Čak im i ne ide loše, ali uvek ima ono nešto što ih podseti i vrati u vreme kad je između njih bilo sve skladno.

Uglavnom je Lav taj koji inicira pokušaj da se sve “ispegla” i pokajnički obećava sumnjičavoj Vagi da će se promeniti i da će ubuduće sve biti savršeno. Vaga ga, naravno, toliko dobro poznaje pa ne poveruje u svaku reč ali pristaje da se njihova priča nastavi. To ne znači da u njihovom odnosu neće više biti turbulencija, ali su previše vezani jedno za drugo da bi uopšte mogli da zamisle da trajno ostanu bez svoje druge polovine. (A ŠTA KAŽEŠ NA OVO ? )  😉

izvor:besnopile.rs

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije