BAKA O KOJOJ PRIČA CEO SVET: Unuka ju je proslavila za samo dan, a evo i kako!

Ova 80-ogodišnjakinja je postala planetarno popularna.

Splićanka Livia Mulac oduševila je sve sve domaće, ali i strane medije uključujući Daily Mail, BuzzFeed, Cosmopolitan, ABC News i mnoge druge iz jednog sasvim jednostavnog razloga – njena unuka Tea Flego je mejkap artist, tj. profesionalni šminker, i uspela je da svoju već simpatičnu bakicu maksimalno ulepša.

Tea na Instagramu redovno objavljuje svoj rad, ali fotografije s bakom Livijom postale su najveći hit.

– Od ranog detinjstva zainteresovana sam za mejkap, a baka mi je oduvek bila model. Dok sam odrastala bilo je jasno da ću postati šminkerka. Kad se pojavila tehnika konturisanja, baka mi je ponovno bila model. Oduvek je volela šminku i to joj nije bio nikakav problem. Prvi video koji sam objavila na Facebooku bio je hit, ljudima se svidela njena transformacija. Prijatelji su mi sve vreme govorili da napravim profil na Instagramu kako bih svetu pokazala njenu transformaciju. Prvi video na Instagramu nije bio toliko popraćen kao oni kasniji – rekla je Tea.

Istaknla je da je baka uvek bila moderna, voli da se šali, jako je ljubazna i veoma voli lepe stvari.

– Ne srami se svojih godina ni bora, uvek kaže: „Zašto ne bih otišla na ples u domu sa šminkom, 30 godina mlađa“. Živi u domu za stare jer joj je dosadno da bude sama kod kuće dok ostali članovi porodice rade, a u domu ima mnogo prijatelja. Tamo se dobro brinu o njoj, imaju zabave na kojima se druži s ljudima svojih godina i sličnih interesa – pojašnjava Tea.

 

Screenshot at May 12 11-37-37

SD

Komentara
Očitavanje..