BEZ MNOGO TRUDA: Ove horoskopske znake je najlakše odvući u krevet!

Astrološka podela je sledeća, a vi proverite da li se ona poklapa sa vašim iskustvom ili možda sa vama, ako ste među ovim znacima.

Astrologija kaže da ova tri znaka obožavaju igre zavođenja, zato ih i najlakše prihvataju. Astrološka podela je sledeća, a vi proverite da li se ona poklapa sa vašim iskustvom ili možda sa vama, ako ste među ovim znacima.

Ovan

Govoreći o udvaranju kod Ovnova prolazi agresivnost i neposrednost. Nemojte ga pitati za dopuštenje da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačniji ljudi na svetu. Ali im nikako ne podilazite i slobodno im se suprotstavite. Njima su rasprave afrodizijak.

seks

Foto: Profimedia

Lav

Lavovi vole biti vođe, najbolji u svemu i ako imaju šansu da vas seksom odvedu do zvezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u središtu pažnje i da ih tretirate kao kralja, odnosno kraljicu. Ako želite osvojiti Lava, potpuno se fokusirajte na njega. Pohvalite njegovu odevnu kombinaciju, osmeh, bilo šta. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu uvek. Ne morate se brinuti da ćete preterati i da će Lav shvatiti šta radite jer on uglavnom oslepi od laskanja.

Muvanje

Foto: Profimedia/ilustracija

Vodolija

Vodolija je prilično flegmatičan znak. Zato ih je lako odvesti u krevet jer im je pomalo svejedno šta će se na tom planu desiti. Međutim, groze se šablona i ne osvrću se na konvencije. Recite Vodoliji da radite istraživanje na temu seksa i da vam treba pomoć u eksperimentisanju. Čak i ako se samo nasmeje, bar će vas smatrati originalnim likom. Što ste nekonvencionalniji, to ste joj privlačniji.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije