BRIJETE SE TAMO DOLE: Evo zašto je koža u ovom predelu TAMNIJA i kako da REŠITE ovaj PROBLEM!

Izbegnite ovo.

Danas je ženama veoma bitna estetika i u tom smislu neguju svaki deo tela, pa čak i prepone.

 

Pet stvari koje treba da sadrži letnji neseser!

Foto: Profimedia

 

Koža u predelu prepona i ispod pazuha kod mnogih žena postane tamnija, što je ženama često je vrlo neprijatna tema, neretko i izvor ženske nesigurnosti. Leto i boravak u kupaćem kostimu tu nelagodnost povećavaju, a mnoge žene kažu da ih je sramota kada partner mora da vidi potamnele regije njihovih prepona.

Vodič kroz NAJOPASNIJE SASTOJKE u kozmetici koju koristimo SVAKI DAN i recepti za njihove SASVIM PRIRODNE zamene!

Kako dolazi do tamnih polja i da li ih je moguće korigovati pitali smo Svetlanu Minić, dermatovenerologa.

-Koža na preponama i ispod pazuha je tanja, slabije pigmentivana i osetljivija, a brijanjem ili depilacijim vršimo mehaničku povredu kože. U početku je koža crvena nekoliko dana, potom dobija normalnu, bledoružičastu boju. Međutim, ukoliko se često depiliramo ili brijemo, nastaje hronična upala koja rezultira sivom bojom. Ipak, koliko god ženama pigmentisana koža smetala, za to nema posebnog leka – kaže Svetlana.

 

brijač

Foto: Profimedia

VI GA ZADOVOLJAVATE U SVAKOM SMISLU: Ovih 5 znakova pokazuju da obožava da vodi ljubav sa vama!

Ne postoji krema koja će izbeleti kožu. Ove se radi o pojačanoj pigmenatciji usled stalne iritacije kože, a u tom slučaju najbolje je prorediti brijanje ili depilaciju. Trajno rešenje za maljavost laserska epilacija, posle koje nema tamne prebojenosti kože.

I pored toga što nekim nepravilnostima na svom telu nismo zadovoljni, potamnela koža nije dovoljno jak razlog da ne uživamo u letu, plaži i svim lepotama koje oni nude.

Neke stvari na sebi ipak samo žene primete.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije