Budite neodoljive svakom : 4 tehnike flerta koje uvek pale

Uz ove 4 tehnike ćete zasigurno privući pažnju baš svakog frajera….

Kad je flert u pitanju, neke žene jednostavno imaju urođenu sposobnost da pokažu sve što žele i da privuku interesovanje muškarca. Neke se, s druge strane, jako muče i jednostavno nemaju rezultate. Evo koje 4 tehnike su u pitanju…

Dajte mu kompliment

Zvuči kao jeftin trik ali komplimenti uvek pale. Naravno, to ne sme biti besmislen kompliment nego nešto zbog čega će se još sutra sećati dobrog osećaja koji je imao kad je bio s tobom. Pohvalite njegov uspeh, plesne pokrete ili smisao za humor – komplimenti o izgledu su još uvek malo otrcani.

Koristi svoje telo

Način na koji stojite pored njega mogu postići da danima ne može da vas izbaci iz glave. Ne govorimo ni o čemu vulgarnom, samo o činjenici da muškarci padaju na žene koje se dobro osećaju u svom telu.

Pravite se važne

Ženama bi ovo moglo teško pasti jer je hvalisanje više muški stil, ali tu i tamo je dobro pohvaliti se. Ne kažemo da morate nabrojati sve što ste ikad uradile u životu i da od muve pravite slona, ali ako imate nešto na šta ste ponosne, pokaži to. Skromnost je vrlina, ali niko se sutradan ne seća one skromne, nevidljive cure.

Pokaži interesovanje

Nažalost, muškarci su pomalo blesavi kad je u pitanju čitanje znakova. Mi mislimo da im jasno pokazujete da nam se sviđaju, a oni ne registruju te znakove. Ako vam se sviđa, potrudite se da to stvarno i zna, inače je lako moguće da ćete sanjariti o njemu a da on o tome nema pojma.

Izvor: index.hr

Komentara
Očitavanje..