Četiri tipa “prijateljica” koje odmah treba da izbaciš iz svog života!

Foto: Profimedia
0 45,598

U tinejdžerskim danima čini nam se kao da imamo mnogo prijateljica. I to ne bilo kakvih, nego najboljih. Za neke od njih mislimo kako ćemo ostariti s njima i smejati se sa veštačkim zubima, a drugima, recimo to tako, opraštamo neprestane ispade i mane radi dobrobiti grupe.

Upravo ta druga grupa uvek će vam stvarati problem i pobrinuti se da vas drži barem korak udaljenima od sigurne sreće. Kako im to ne biste dopustile, vreme je da se s njima pozdravite. Ako ne znate o kome pričamo, možda vam ova četiri objašnjenja razbistre um.

LAŽI, MANIPULACIJE, RAZOČARANJE, ALI I LJUBAVNI PREPOROD: Evo šta očekuje svaki znak ove nedelje!

(Ne)prijateljica br. 1 – ona koja vas iskorišćava

Ona je tu samo kad joj je nešto potrebno. Kada treba da joj pozajmite novac, slušate jadikovke o bivšem ili joj učinite bilo kakvu drugu uslugu. Njoj ne pada na pamet da vas pita kako ste ili da li vam treba nešto. Jednostavno joj to nije bitno.

JESTE LI ČULI ZA SNEŽNOG ANĐELA? Ova SE*S POZA garantuje ESKPLOZIVNI VATROMET u krevetu! (FOTO)

(Ne)prijateljica br. 2 – kritičarka 

Udebljale ste se? Ona će vam to podrugljivo staviti do znanja. Smršale ste? Ona će vam to prebaciti. Uvek će pronaći način da vam spusti samopouzdanje, kako god je to moguće. Takva negativa vam sigurno ne treba u životu.

Devojke se svađaju

Foto: Profimedia

(Ne)prijateljica br. 3 – takmičarka

Njen život je jedna večna igra, jedno večno takmičenje. Uvek će se takmičiti s vama koja je pametnija, lepša, zgodnija, koja ima boljeg dečka… Njoj nije bitno o čemu se radi, bitno joj je da je ona bolja od vas i da to svi čuju. Nije baš osoba za poželeti, zar ne?

(Ne)prijateljica br. 4 – kopi/pejst

Kupile ste prekrasnu crvenu haljinu i drugi dan ste nju videle s istom. Pokazale ste joj dečka koji vam se sviđa i ona mu se drugi dan javila i dogovorila sastanak s njim. Upoznale ste je sa svojim prijateljima i ona se počinje družiti s njima potpuno ignorišući vas. Ako je imate u životu- bežite glavom bez obzira. Ne treba vam “ona devojka u dugoj beloj haljini” na vašem venčanju.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..