ČUDA SU MOGUĆA: Nema veze što ste do sada jeli SVE NEZDRAVO, OVAJ NAPITAK skida 5 KG za 5 dana!

Sve se bazira na pravilu od tri petice (5-5-5). Reč je o jednostavnom triku koji morate piti pet dana, njegova priprema traje svega pet minuta, a skida pet kilograma.

JELI STE PICU I KOKA KOLU – NIJE PROBLEM: Ova devojka je skinula 12 kilograma ovim KRATKIM izazovom

Sastojci za napitak

  • šaka (oko 60 g) svežeg peršuna,
  • 1 limun i
  • 1 čaša vode.

Peršun dobro operite, stavite u blender i usitnite. U blender dodajte i sok od limuna i čašu vode, pa sve zajedno dobro izmešajte.

limun i peršun

Foto: Profimedia

Napitak popijte svako jutro čim se probudite, pre bilo kojeg jela i pića. Postupak ponavljajte pet dana za redom, bez izuzetka. Nakon petog dana napravite pauzu od 10 dana te, po želji, ponovite postupak.

Napitak ubrzava metabolizam i probavu, sprečava nakupljanje vode u telu i nadutost te pomaže organizmu da brže i delotvornije sagorijeva masnoću i kalorije.

 

Napomena

Pravilo 5-5-5 neće u rekordnom roku otopiti nakupljenu masnoću, već će ubrzati metabolizam i pomoći vam da što pre dođete do željenih rezultata. Gubitak kilograma, koji ćete sigurno vrlo brzo primetiti na vagi, najviše se odnosi na nakupljenu vodu u telu kao i usporenu probavu zbog koje se osećamo naduto i deblje nego što zaista jesmo. Upravo zbog toga, prvih pet kilograma koje možete izgubiti nazivamo “lažni” kilogrami.

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije