ČUDA SU MOGUĆA: Nema veze što ste do sada jeli SVE NEZDRAVO, OVAJ NAPITAK skida 5 KG za 5 dana!

Sve se bazira na pravilu od tri petice (5-5-5). Reč je o jednostavnom triku koji morate piti pet dana, njegova priprema traje svega pet minuta, a skida pet kilograma.

JELI STE PICU I KOKA KOLU – NIJE PROBLEM: Ova devojka je skinula 12 kilograma ovim KRATKIM izazovom

Sastojci za napitak

  • šaka (oko 60 g) svežeg peršuna,
  • 1 limun i
  • 1 čaša vode.

Peršun dobro operite, stavite u blender i usitnite. U blender dodajte i sok od limuna i čašu vode, pa sve zajedno dobro izmešajte.

limun i peršun

Foto: Profimedia

Napitak popijte svako jutro čim se probudite, pre bilo kojeg jela i pića. Postupak ponavljajte pet dana za redom, bez izuzetka. Nakon petog dana napravite pauzu od 10 dana te, po želji, ponovite postupak.

Napitak ubrzava metabolizam i probavu, sprečava nakupljanje vode u telu i nadutost te pomaže organizmu da brže i delotvornije sagorijeva masnoću i kalorije.

 

Napomena

Pravilo 5-5-5 neće u rekordnom roku otopiti nakupljenu masnoću, već će ubrzati metabolizam i pomoći vam da što pre dođete do željenih rezultata. Gubitak kilograma, koji ćete sigurno vrlo brzo primetiti na vagi, najviše se odnosi na nakupljenu vodu u telu kao i usporenu probavu zbog koje se osećamo naduto i deblje nego što zaista jesmo. Upravo zbog toga, prvih pet kilograma koje možete izgubiti nazivamo „lažni“ kilogrami.

SD

Komentara
Očitavanje..