ČUDOTVORNA OBLOGA ZA ZATEGNUTO TELO: Smanjite obim struka preko noći i do 2,5 cm!

Želite da vaše telo bude zategnuto? Isprobajte oblog od đumbira! Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma.

Sličan učinak ima i oblog za telo od đumbira. Saznajte kako ga napraviti te način na koji ga možete koristiti.

Što je potrebno: * kašika đumbira u prahu * par kašika losiona za telo * plastična folija * peškir * elastični zavoj

ginger-1432262_960_720

Peškir umočite u što topliju vodu te umotajte deo tela na koji želite staviti oblog od đumbira. Ostavite nekoliko minuta kako bi se pore na telu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom.

Izmešajte đumbir i losion za telo i na željeno mesto namažite deblji sloj ove mešavine. Zatim ga omotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični (ili obični) zavoj. Nemojte previše stezati. Poenta je da se osećate ugodno. Ostavite da deluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i celu noć.

U početku možete osetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da maska deluje. Ova maska je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u telu. Napominjemo da su rezultati još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite te redovito vežbate. Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu prehranu, pojačaćete delovanje ove maske i izgubiti još više centimetara u struku.

Napomena: Imajte na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubite zavisiće od vašeg metabolizma, nivou aktivnosti i ishrani.

izvor.kurir.rs

Save

Komentara
Očitavanje..