DA NE DUŽIMO… Evo koliko je STVARNO duboka i široka VAGINA!

Šta god da radiš, isto ti se hvata.

Sve muškarce zanima koliko je duboka i široka vagina, ali ovo pitanje je važno i u medicini. Prema istraživanju iz 1996. godine, prosečna dubina ženskog polnog organa varira od 6, 86 do 14, 81 centimetar. Što se širine tiče, ona ide od 4, 8 do 6, 3 centimetra. Otuda mnoge žene priznaju da im je važnija debljina, nego dužina penisa…

Na OVOM LINKU možete pogledati 16 vrsta vagina – i otkriti koja je vaša.

Prilikom seksualne uzbuđenosti, vagina žene može da se produbi u proseku oko 4 centimetra. To znači da ukoliko je dubina vagine u normalnom stanju 11 centimetara, u stanju uzbuđenosti biće 15 centimetara. Zašto se ovo dešava? Priroda se za sve pobrinula. U nadraženu vaginu se, poput penisa, sjuri krv i njeni unutrašnji mišići guraju matericu unazad, kako bi se napravilo mesta za ulazak penisa. Ovu pojavu prati i dobro poznato vlaženje, što takođe pomaže da penis prodre lakše i da ženi bude prijatnije.

A sad, da li je veličina penisa bitna? Kad se sve sabere, i nije toliko. Ako imamo na umu je ceo vaginalni sistem vrlo pokretljiv (o širini da ne pričamo), onda je jasno da je ipak najvažnija predigra, strast i vezanost za partnera. E sad, što veći penis izaziva i malo veću strast čim ga žena vidi, to je sasvim normalna pojava.

Komentara
Očitavanje..