DAME BIĆETE ODUŠEVLJENE: Stigao je novi način šminkanja – upoznajte se sa NONTOURINGOM!

Prirodnost je na ceni…

Još je prošle godine težak mejkap počeo padati u zaborav, a s njim, naravno, i jedna od najpopularnijih bjuti tehnika – konturisanje.

Na mesto konturisanja došao je novi način šminkanja; tzv. “nontouring”. Ovaj izraz osmislila je poznata šminkerka Rene Sangano, a reč je vrlo prirodnom mejkapu u kojem lice oblikuje hajlajter umesto teških kontura bronzerom.

 

View this post on Instagram

 

Winter blues but I found my light

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Poenta “nontouringa” je da se našminkate tako da izgledate sveže i odmorno, ali da zapravo niko ne vidi da ste našminkani. 

Ova mejkap tehnika odlična je za sve one koji na dnevnu mejkap rutinu ne žele potrošiti više od deset minuta, a obožavaju je i mnoge poznate dame kojima je upravo “nontouring” svakodnevni bjuti izbor.


Kako biste postigli ovakav izgled sve što treba da napravite je da nanesete bazu za šminku koja će smanjiti vidljivost pora i crvenila, zatim ukloniti nedostatke korektorom koji nema mat završetak i na kraju na najizraženije tačke lica poput jagodica, čela i sredine nosa naneti fino mleveni hajlajter koji nema velike i grube čestice šljokica, već onaj koji će se stopiti s bojom vaše kože i dati vam prirodan sjaj.

Foto Instagram/jennadewan
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije