DESET stvari zbog kojih će muškarac poludeti za vama

Bacili ste oko na muškarca, ali niste sigurni na koji način je najbolje da se postavite kako biste ga zadržali kraj sebe? Trikova je nekoliko, a na vama je da ih isprobate.

Muškarci se najpre zaljube u žene koje znaju da budu tajanstvene i koje ne pristaju na sve tek tako. Davanje sebe malo po malo, ko na kašičici, najpre će ga privući ka vama i zadržati ga u vašem naručju. Ipak, nekim ženama je jezik brži od pameti, pa pojedine rečenice, ali i postupci znaju da ih odbiju istog trena.

Međutim, želite li da odigrate mudro, i pre svega da ga naterate da se ludo zaljubi u vas, moraćete da poslušate sledeće savete.

Budite svoji

Niko ne voli obmane. Naravno, svi se mi s vremena na vreme trudimo nekog da impresioniramo, ali postoji granica između pretvaranja odnosno lažnog predstavljanja i početnog dodvoravanja. Stoga ga slušajte dok govori o najdražem sportu, ali se ne pretvarajte da ste njegov zakleti obožavalac kako biste mu se svideli i kako bi vas pozvao na dejt.

Obucite ono što inače nosite, u čemu će vam biti udobno i u čemu se osećate seksi. Istaknite atribute, ali odećom koja pristaje vašem svakodnevnom stilu. Budite svoji u svakom smislu!

Uhvatite mu pogled

Trenutak kada mu uhvatite pogled je najbitniji jer u tom momentu toliko toga možete da mu kažete bez riječi. Razigranim i zavodljivim očima možete da mu pokažete da želite da ga upoznate, a na njemu je da zagrize mamac. Pripazite pri tom da ne budete previše navalentni, ali ako ga uhvatite kako zuri u vas iskoristite to. Pogledajte ga u oči i nasmešite mu se. Definitivno će znati da ste zainteresovani, a to ga možda i ohrabri da vam priđe.

Očarajte ga osmehom

Jedno od najmoćnijih oružja uz pomoć kojeg možete da rastopite i najtvrđeg muškarca je divan osmjeh. Stoga, kad god naletite na njega, poslužite se vašim biserima. Nema lakšeg načina da pokažete muškarcu da ste prijateljski raspoloženi, pristupačni i što je najbitnije, zainteresovani za njega.

Budite direktni

Još uvek nemamo moć čitanja tuđih misli, ali kada se radi o muškarcu koji vam se sviđa postoje mnogi načini na koje mu možete to staviti do znanja. Javno izjavljivanje ljubavi nije jedna od opcija, ali gestovi i razni trikovi zavođenja mogu da budu i te kako moćno oružje u vašoj ljubavnoj igri. Sedite blizu njega, tokom razgovora ga nežno dotaknite i dajte mu do znanja da je različit od drugih muškaraca koji vas okružuju.

Budite duhoviti

Čule ste da za muškarce ne postoji ništa bolje od devojke koja zna dobro da ih nasmije. Ovaj izuzetno efikasan način zavođenja i pridobijanja pažnje gotovo uvek za sobom povlači pozitivne rezultate. Stoga, ako imate dobar smisao za humor ne plašite se da ga upotrebite jer je upravo on svojevrsni pokazatelj inteligencije – a to je pravi mamac za muškarce.

Pripazite da ne uđete u prijateljsku zonu

Mnoge devojke pokušavaju prvo da postanu prijateljice, a zatim ljubavnice, što je u teoriji vrlo dobra ideja, ali u praksi baš i ne. Naime, istina je da dobre veze počivaju na prijateljstvu, ali budite oprezni da ne ostanete predugo u prijateljskoj zoni. Muškarac mora da vidi da ste ženstveni i nježni, a ne samo jedan od prijatelja. Pronađite balans i postigne svoj cilj da vas pozove na sastanak.

Neka neke stvari ostanu misterija

Stil zavođenja u kojem otkrivate sve tajne o sebi i u kojem se ponašate poput otvorene knjige neće vam doneti dobre rezultate. U razgovoru slobodno otkrijte pokoju zanimljivost o svojem životu, ali ne i sve anegdote koje su vam se dogodile dok ste se s bivšim dečkom seksali na javnom mestu. Neke stvari su isključivo za vaše uši, a njemu golicajte maštu i učinite ga malim znatiželjnim dečakom.

Ne forsirajte razgovor

Kada razgovarate s muškarcem s kojim želite da imate nešto više od pukog prepričavanja gde ste letovali prošle godine nastojte razgovor da održite zanimljivim. Kada vam ponestane tema i nastupi neprijatna tišina pronađite dobar izgovor za oproštaj i pristojno se pozdravite. Znamo da je to zadnje što želite da napravite, ali ovo je jedan od načina koji će ga navesti da se raduje vašem sledećem susretu.

Zabavljajte se

Ako ste napolju s grupom prijatelja koncentrišite se na njih umesto da njega konstantno pratite pogledom. Zabavljajte se kao nikada u životu, zasmejavajte svoju okolinu i na taj način ga naterate da i on poželi da bude deo nje.

Ne budite opsesivni

Ljubav je zarazna, ali ne dopustite joj da vas pretvori u opsesivnog manijaka. Nemojte mu stalno slati poruke, zvati ga i pojavljivati se u svakom kafiću u kojem se on nalazi. To vam je siguran način da ćete ga oterati od sebe.

Izvor: nezavisne.com

 

Komentara
Očitavanje..