DOČEKAJTE SPREMNE SEZONU VENČANJA

- U nastavku otkrivamo kako da uz jednostavne i zabavne kućne tretmane pripremite svoju kožu i zablistajte na ceremoniji venčanja -

Jesen je pred nama, a sa njom stiže i sezona venčanja. Ako ste među onima koji će uskoro izgovoriti sudbonosno „DA“, biti kuma ili deveruša na venčanju – evo saveta koji garantuju sjajnu i blistavu kožu za ovaj veliki dan.

Venčanje jeste prilika da zablistate u punom sjaju! Ali, postoje dve stvari koje čak ni najorganizovanije mlade i njihove najbolje drugarice ne mogu da kontrolišu – vremenske (ne)prilike i svoju kožu. Više stresa, manje sna, devojačko veče i planiranje najsitnijih detalja mogu uticati na ten ili učiniti lice umornim, a poslednja stvar koju želite je da budete mlada ili kuma sa podočnjacima i bubuljicama.

Kako bi vam koža zablistala a vi samopouzdano koračale ka oltaru i matičaru, u pomoć dolazi švedski brend FOREO sa svojim moćnim uređajima.

Stavljajući tehnologiji u službu lepote, uz T-Sonic pulsacije i personalizovanu negu, ovi uređaji preuzimaju ulogu vašeg ličnog trenera, koji će vas spremiti za veliki dan, uz bezbedno i efikasno toniranje više od 65 mišića lica i vrata.

Buduće mlade, kume, deveruše – znajte da proizvode iz FOREO asortimana možete pronaći u Jasmin parfimerijama ili online na jasmin.rs i ananas.rs.

Na primer, uz savršeno dizajnirane silikonske četkice, prilagođene različitim tipovima kože, FOREO LUNA aparati uklanjaju 99,5% nečistoće sa lice.

Dolaze u više boja i veličina, kako bi zadovoljili različite potrebe i ukuse i pružili vrhunsko zadovoljstvo nege kože.  Sa druge strane, uz kombinaciju LED svetala i kiroterapije, UFO 2 će za svega dva minuta dnevno revitalizovati vašu kožu, poboljšati njenu strukturu i umanjiti znakove starenja. Koritite svoj UFO 2 i na dan venčanja da biste osigurali da ni jedna sitnica na vašem licu ne pokvari savršene fotografije.

I, naravno – neka vaše oči sijaju! Prvi korak je da se oslobodite podočnjaka i natečenih očiju, a rešenje se zove – IRIS. Sve što vam je potrebno je mali, ali moćni beauty-tech aparat koji čini da umorne oči ponovo zasijaju.

Zahvaljujući originalnim FOREO uređajima koji će vašu kožu učiniti sjajnom i negovanom, priprema kože za savršeno venčanje nikad nije bila lakša i zabavnija. Uverite se i same i ukoliko već niste – recite im „DA“!

Komentara
Očitavanje..