Drastična promena za kraj godine: Džulija Roberts kao na početku karijere!

Prelepa glumica prošetala novu frizuru!

Iako lepoj glumici (prirodnoj brineti) divno stoje i dugi plavi uvojci, odlučila se za osveženje u potpuno drugom smeru, piše Elle.

 

Koliko je Džulija Roberts čuvena po svom osmehu toliko je tokom 80-ih i 90-ih na početku karijere, bila čuvena i po svojoj divljoj kosi – dugoj, svetlo braon kovrdžavoj kosi, koju je tu i tamo posvetljivala ili potamnjivala.

 

Kasnije, tokom ere 2000-ih lokne je ispravila i težila nešto prirodnijem izgledu u mahom tamno braon nijansi kose, što joj je opet naravno stajalo fenomenalno.

 

Tako da uopšte nismo bili iznenađeni kada su je pre nekoliko dana u Njujorku paparaci fotografisali na setu filma “Ben Is Back”, u novom “beauty” izdanju koje joj stoji sjajno!

 

50-godišnja glumica skratila je kosu i osvežila je nijansom svetlo crvene boje. S obzirom da je dosta dugo preferirala šatiranu kosu sa mahom plavim pramenovima, ova promena zaista je drastično osvežila pojavu lepe Džulije.

Doručak za bolesnu štitnu žlezdu: Po receptu inženjera biomedicine, obolelog od Hašimota!

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Foto Profimedia
Izvor/Autor Stil.Kurir
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije