Evo kako PRUGICAMA možete potpuno da promenite izgled tela! (FOTO)

Odličan trik…

Razne kombinacije prugica u trendu su i ove sezone, a ako mislite da ih iz ovog ili onog razloga ne možete nositi, dopustite da vas razuverimo.

Šta ljubav zapravo radi našem mozgu i zašto su muškarci GORI od žena posle raskida

Naime, ove sezone nose se vertikalne i horizontalne prugice razne debljine i u raznim kombinacijama. Jedan deo žena odbija da nosi horizontalne prugice jer veruju da će ih vizualno proširiti, ali to nije baš tako.

Važni Feng Šui saveti: Na ovih 5 mesta u kući nikad ne držite vodu jer privlači bolest i nesreću!

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on


Naime, tačno je da vertikalne prugice stanjuju figuru i da je horizontalne prugice proširuju. Ali, to nije nešto što vas treba plašiti, nego je to nešto što treba da iskoristite.

Proširite i suzite željena područja

Ono na šta posebno treba da pazite kada se radi o komadima odeće s prugicama je kakve su prugice i na kojem komadu, odnosno na kojem delu nekog komada odeće se nalaze.

Četiri komada OVOG voća dnevno će vam PREPORODITI organizam

Tako vam, na primer primer, vodoravne prugice mogu pomoći da vizualno povećate grudi ako nosite majicu ili košulju na kojoj se vodoravne prugice nalaze na predelu grudi.

Isto možete postići i sa suknjama ili pantalonama koje imaju vodoravni uzorak prugica na sebi, a koje vam mogu pomoći da vam guza izgleda bujnije.


Ako pak želite suprotni efekt, odnosno ako želite stanjiti figuru, napravite to uz pomoć vertikalnih prugica.

Bedra ćete vizuelno stanjiti ako, na primer, obučete pantalone na prugice, dok će košulja na prugice izdužiti i stanjiti vaš torzo.

Foto Instagram
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..