Ko bolje zna o vezama od ekperta za veze?

Ekspert za seks i veze Nađa Bokodi tvrdi da je komunikacija ključna za svaku vezu i da sa partnerom nedovoljno razgovaramo o seksu.

Ona tvrdi da su žene te koje se prve zasite seksa u vezi, a razlog nas je sve ostavio u šoku. Istakla je da žene očekuju više seksualnih novina od muškaraca, ali da o tome ne žele da razgovaraju.

Ženama je seks potreban kao i muškarcima. Foto: Pixabay.com

– Ženska seksualnost je još uvek veoma stigmatizovana i nije nam dozvoljeno da pričamo o tome. Najlakše je reći nekome da vaša žena više ne želi seks. Zapravo, želi ga. Samo ne želi više seks sa istom osobom. Nauka je dokazala da je ženski mozak povezan na ovaj način, napisala je Nađa.

Ona poručuje ženama da prestanu da glume da uživaju kada zapravo nisu zadovoljne. Problem je u tome što svaka žena želi da udovolji, pa se pravi da je srećna u krevetu, čak i glumi orgazme umesto da iskreno porazgovara sa partnerom. Sve to zato što ne želi da mu povredi osećanja, objasnila je ona.

– Na kraju završite u vezi koja je nesrećna i bez seksa. Komunikacija je ključ, naglasila je.

Muškarci, budite maštoviti. Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo je kod muškaraca drugačije jer oni nemaju problem s tim da stalno imaju jedan te isti seks.

– Oni nisu toliko zahtevni za novinama koliko z atime da ga bude češće. Muškarci su ti koji moraju da menjaju igru kako ne bi dosadili ženama. Iznenadite vašu partnerku s vremena na vreme, poručila je Nađa muškarcima.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)