Evo zašto vam veštačke trepavice ne traju onoliko dugo koliko biste želele!

Obratite pažnju…

Ako ste se odlučile na ugradnju veštačkih trepavica, sigurno ste se unapred pripremile i znate šta treba da radite da bi vam se što duže održale. Ali, ponekad se možete naći u situacijama koje utiču na vek trajanja vaših veštačkih trepavica, a da toga niste ni svesne.

SLOBODNO MOŽETE KORISTITI BRIJAČ: Primenite OVAJ trik i ZABORAVIĆETE na urasle dlačice! GENIJALNO! (VIDEO)

Dakle, ako ste se našle u situaciji da su vam ekstenzije trepavica trajale kraće nego što je trebalo, a za to niste uspele da pronađete konkretan razlog, razmislite jeste li dok ste ih imale bile u sauni ili ste možda posetile čas hot joge?

Ako ste odgovorile potvrdno, možda je upravo to razlog kratkog veka vaših veštačkih trepavica.

Skrivate stomak odećom? Uz ove trikove izgledaćete mnogo mršavije!

Oštećenje lepka pri visokim temperaturama

Hana Putjato, direktorka kompanije iz Londona koja se bavi proizvodnjom veštačkih trepavica, lepka i opreme za veštačke trepavice, razgovarala je o ovom problemu s ekipom “Pop Sugara”. Pojasnila im je kako toplo okruženje može oštetiti veštačke trepavice jer se one stavljaju pomoću lepka koje postaje sve mekše i slabije s rastom temperatura. Samim tim i nisu baš najbolja ideja za leto.

Posebno je naglasila saune i kurseva hot joge, za koje je poručila kako se na njima dosežu temperature pri kojima lepak za trepavice postaje mekši pa one mogu brže otpasti.

Namirnice koje ubijaju celulit i masnoće zauvek: Za 5 dana videćete drastičnu razliku!

Ipak, poručila je i da osobe koje ne mogu bez saune ili kurseva hot joge mogu uraditi neke stvari kako bi smanjile efekat visokih temperatura na veštačke trepavice.

Putjato kaže da treba da izbegavate trljanje očiju dok ste u sauni ili odmah nakon izlaska kako biste lepku omogućile da se ohladi. Napomenula je i kako treba da budete svesni da vam trepavice neće trajati onoliko koliko želite i koliko bi u “normalnim uslovima” trajale ako često posećujete saunu ili hot jogu.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..