Glumica progovorila o svom najvećem bolu: I posle 25 godina tuga ne prestaje!

Pre više od 25 godina, australijska glumica Nikol Kidman izgubila je bebu, ali kako kaže, bol je i danas ista.

 

Naime, ova majka četvoro dece je u svom bolnom i dirljivom intervjuu za britanski magazin Tatler, otvoreno pričala o svom najvećem bolu koji je osetila sa samo 23 godine.

 

Nikol se tada tek udala za holivudskog glumca Toma Kruza kada je doživela vanmateričnu trudnoću i izgubila svoje prvo dete.

 

Druga trudnoća koju je iznela skoro do kraja, nažalost se završila spontanim abortusom, a gubitak drugog deteta uticao je na bračne probleme para.

 

„Ta bol, ogroman obuzimajući bol, jako mi je poznat. I gubitak! Praznina koja ostaje posle spontanog pobačaja je nešto o čemu se ne priča dovoljno. Ogroman bol koji u nekim ženama ostaje zauvek“, istakla je oskarovka.

 

Sa ovom fotkom je sve u SAVRŠENOM redu, ali je ipak RAZBESNELA MUŠKARCE! “Nije ni čudo što govorite jedna drugoj da ste DEBELE!”

Nikol Kidman i Tom Kruz, koji su bili zajedno deset godina, potom su usvojili dvoje dece, Izabelu i Konor Kruz.

„U isto vreme osećala sam i ogroman bol i ogromnu sreću. Nakon sve te patnje osetila sam ogromno olakšanje“, kazala je, opisujući osećaj kada je konačno postala roditelj.

 

Nakon razvoda od Kruza, četiri godine kasnije udala se za kantri pevača Kita Urbana, sa kojim je dobila dve ćerke, Sandej Rouz, koja ima devet godina, i Fejt Margaret, sedam. Dok je Sandej dobila prirodnim putem, Fejt je rođena uz pomoć surogata.

Foto Profimedia
Izvor/Autor Stil/Kurir
Komentara
Očitavanje..