Gweneth Lee Spavala sa 100 oženjenih muškaraca i svi su joj rekli istu stvar

Otkrila je zašto muškarci najčešće varaju.

Gweneth Lee (50) je „profesionalna ljubavnica“ koja je za The Sun otkrila zašto je izabrala takav život, ko su muškarci koji ulaze sa njom u vezu i kako izgleda odnos sa oženjenim muškarcima.

„Na sceni je toliko mnogo oženjenih muškaraca koji su potencijal za aferu. Filmski producenti, preduzetnici, oni su samo neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi imaju svoje žene, a žele drugu“, kaže Gvinet koja živi na relaciji London Kalifornija.

Gvinet kaže da je ljudima muka da gledaju konstantno svoje dosadne partnere.

„Muka im je od njihovih lica, muka od njihovih tela, muka im je od razgovora s njima. To je kao pandemija… ko želi da provodi toliko vremena s jednom osobom? Bila sam sa preko 100 oženjenih muškaraca i svi do jednog su mi rekli da su sa mnom jer su im njihove žene dosadne“, rekla je Gvinet za The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Jedna udata žena koju je Gvinet poznavala, a za koju je tvrdila da je imala aferu s oženjenim muškarcem, rekla je da je ostala sa svojim mužem jer su bili zajedno dobar roditeljski tim i jer je brak imao smisla finansijski. Ali, intelektualno i seksualno nisu funkcionisali.

 

„Dakle, pronašla je ljubavnika koji je izvanredan u spavaćoj sobi, i ja je razumem u potpunosti“, rekla je Gvinet.

Ona je dodala da je rana jesan period u kom se dešava najviše preljuba, jer povratak deca u školu i na fakultete omogućava veći broj afera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

„Ljudi mogu da lažu i da kažu da su na sastancima. U stvari, uskoro dogovaram sastanak s ljubavnikom, a on koristi upravo taj izgovor“, objasnila je i dodala:

„Njegova žena ne zna i nije me briga. Zašto bih se osećala krivom? Teret je na njemu, ne na meni“.

Gvinet ističe da su oženjeni muškarci bolji partneri u vezi.

„Oni primećuju kad ste se ošišali, sredili nokte ili kupili lepu haljinu Dolce & Gabbana. Uživam u pažnji i komplimentima, ali ne želim zauvek da ostanem s njima. Zato sam i imala astronomski broj ljubavnika. Da sam htela da izlazim sa prosečnim muškarcem, jednostavno bih otišla na Tinder“, objasnila je.

Njen omiljeni tip ljubavnika jesu bogati muškarci širokih shvatanja, a „druženje“ sa njima joj omogućuje lak način zarade od koje žive.

 

Inače, Gvinet je bila u braku, a rekla je kako je mala verovatnoća da će ikada više imati dugoročnog partnera, prenosi The Sun.

Foto Instagram
Izvor/Autor Zadovoljna
Komentara
Očitavanje..