HIT MEĐU MUŠKARCIMA: Nova metoda kojom se povećava penis!

Ova arapska metoda zove se „jelqing“ i ona je samo jedan od milion načina za povećanje muškog ponosa, koji trenutno kruže internetom. Radi se o najsnažnijoj tehnici, poznatoj čoveku.

Tehnika je stara otprilike sto godina i predstavlja najsnažniju tehniku povećanja penisa, poznatu čoveku. Obzirom da nije tajna kako su muškarci opsednuti svojim penisima, i to ne samo na način da ih zadovoljavaju, već i time da ih je većina nezadovoljna svojom veličinom, uopšte ne čudi online interes za ovakve metode.

Radi se zapravo o vrsti istezanja muškog penisa, koje će ga učiniti dužim, a erekciju jačom, a najbolje se može uporediti s mužom krava.

Čitav proces zapravo podrazumeva nežno povlačenje penisa prema napred. Najbolja polazna tačka jeste penis u polu-erekciji. Prethodno, predlaže se premazivanje ruku lubrikantom, vazelinom ili baby uljem, kako bi stvari išle glatko i nipošto prečvrsto držanje, zbog lošije cirkulacije (penis se treba obuhvatiti palcem i kažiprstom).

Takvim pokretima, muškarac tera krv u oblast erektivnog tkiva, a s vremenom, taj se prostor sve više povećava, odnosno jača. Muškarcima se preporučuje izbegavanje glave penisa, a kako bi postupak imao učinka, sve se treba raditi 5-10 minuta dnevno, 3 puta nedeljno.

Krv igra ključnu ulogu u ovom procesu, jer s vremenom, „jelquing“ će povećati to koliko krvi vaš penis može držati.

Teorija kaže: što više proširite te komore, penis će biti veći, po dužini i obimu, kada on dođe u stanje erekcije. Saveti koje ćete pronaći na internetu takođe savetuju obavljanje vežbe, dok penis nije u potpuno uspravnom stanju, ali zaista ne znamo kako izbeći takvo stanje, uz svo to trljanje…

Da li je ova metoda sigurna? Obzirom da govorimo o povlačenju penisa, ne bi trebalo iznenaditi da postoje određeni rizici, kao npr. pucanje kapilara, promena boje, ožiljci, kidanje tkiva penisa itd. Pa ako se već odlučite za ovakvu vrstu vežbanja, učinite to na spor način, s ispravnim zagriejavanjem (topli tuš i zamotavanje penisa u topli peškir na 15 minuta) i nemojte vežbati više nego je preporučeno.

(Index.hr)

Komentara
Očitavanje..