HORMONSKI POREMEĆAJ KOJI POGAĐA SVE VEĆI BROJ ŽENA: Imate li i vi ove simptome?

Najčešće hormonsko oboljenje kod žena je sindrom policističnih jajnika ( PCOS ). Naziv ovog oboljenja potiče od izgleda jajnika na kojima se nalaze brojne ciste i koji su skoro duplo veći od normalnihUniversal Food, Folinomel, Jajnici, Miomi, Ciste, Policistični jajnici, Bol, Žena, Zdravlje, Sterilitet, Začeće.

 

Foto: Profimedia

Najčešći je uzrok izostanka ovulacije, a statistike kažu da skoro 10% žena u reproduktivnoj dobi pati od ovog sindroma.

Pored izostanka ovulacije, PCOS utiče i na sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, pojavu akni po licu i leđima.

Ukoliko se borite sa ovim zdravstvenim problemom, vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvorno kod žena sa ovim tegobama.

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, policističnih jajnika, mioma, korekciji telesne težine, kod pacijentkinja sa hroničnim pelvičnim bolom i hroničnom dispneom.

Folinomel
foto: Promo

Zašto baš Folinomel? Jer on:

  • reguliše menstrualne cikluse,
  • promoviše ovulaciju,
  • pospešuje kvalitet jajnih ćelija i njihov broj
  • smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
  • snižava insulin i glukozu
  • snižava holesterol
  • rešava probleme prekomerne težine
  • smanjuje potrebe za određenim namirnicama.

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, rešenje broj 9051/2016, od 20.05.2016. godine.

Folinomel naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem!

* Još sjajnih proizvoda pronaći ćete pritiskom OVDE.

 

Foto Unsplash Profimedia
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije