IMAĆETE OBRVE KAO IZ ČASOPISA, A PRIRODNE: Potrebni su vam samo KAKAO i KAFA

Imaće obvre na kojima će vam svi pozavideti.

Prave obrve iz časopisa. Pune, prirodne boje i savršenog oblika. Pitate se kako tim ženama uspevaju da iscrtaju baš takve obrve.

Kafa i čokolada vam mogu pomoći da se probudite, osvežite i oraspoložite, pogotovo ako je reč o početku dana kada nam treba sredstvo za buđenje i dizanje energije. Ali, da li ste znali da se ove dve namirnice zajedno mogu koristiti u službi lepote?

Prema bjuti blogerki Dženifer Čiju, talog kafe može da se koristi za postizanje savršenih obrva, o kojima sve dame sanjaju. Mešanjem taloga kafe, kakao praha, kokosovog ulja i meda, možete napraviti prirodno i veoma efikasno sredstvo za popunjavanje obrva, koje jednako dobro deluje na svetle, proređene i neoblikovane obrve.

Dženifer ističe da pored iscrtavanja obrva, ovo sredstvo je veoma korisno za žene koje su u prošlosti imale problema sa bojenjem obrva kao i hemikalijama koje se nalaze u samoj farbi. Dakle, ovaj prirodan, alternativan način daje odlične estetske rezultate, ali takođe efikasno deluje i po kožu.

 

Sam proces pripreme je veoma lak i jednostavan, te ga možete napraviti i koristiti svakoga dana.

Upustvo:

-Pomešajte talog kafe i kakao u prahu (razmera zavisi na osnovu toga koliko tamne obrve želite da postignete).
-Zatim dodajte kokosovo ulje i med, kako biste postigli strukturu koja će se zadržati na vašem licu.
-Kada dobijete finu smesu, pažljivo je aplicirajte na obrve (vodite računa da precizno nanosite, kako se ne bi stvorile neuredne mrlje).
-Nakon 20 minuta, uklonite sredstvo sa obrva i uživajte u vašim tamnim i lepim obrvama.

SD

Komentara
Očitavanje..