Imala je 24 kilograma: Jedem 100 kalorija dnevno, vežbam po 10 sati, ali nisam ŽIVA!

Sa samo 13 godina počeo je njen pakao sa anoreksijom, usledio je pokušaj samoubistva, a u jednom trenutku je spala na samo 24kg.

 

Stefani je kao mala bila punija, zbog čega je trpela svakodnevna zadirkivanja u školi. Tada je čvrsto odlučila da želi da bude mršava, bez obzira na to kako će do tog cilja doći. Nažalost, izabrala je da se odrekne od hrane, a sve što bi morala da pojede požurila bi da ispovraća. Njena borba sa anoreksijom počela je sa samo 13 godina.

U emisiji
U EMISIJI “THE DOCTORS” POKUŠAĆE DA JOJ POMOGNUFOTO: THE DOCTORS / YOUTUBE

 

– Mogu da preživim na 100 kalorija dnevno, a znam da vežbam i po 10 sati – rekla je Stefani u emisiji “Doktori”, gde ju je očajna sestra Dženet dovela.

Naime, Stefani kojoj je danas 29 godina, već sa 16 je bila u pravom paklu anoreksije.

– Dosad sam uspela da preživim, ali nikada nisam živela. Moj poremećaj u ishrani mi je jedina veza koju imam – otvorila se nesrećna devojka, koja je nekoliko puta bezuspešno bila na lečenju.

Sestra joj je najveća podrška

 

U najgoroj fazi imala je svega 24kg i izgledala je poput živog leša. Neizbežno sa anoreksijom Stefani boluje i od depresije, no ipak dodaje da negde duboko u sebi ima tračak nade da će oporavak nekad biti moguć.

I Dženet i Stefani preživljavaju pakao
I DŽENET I STEFANI PREŽIVLJAVAJU PAKAOFOTO: THE DOCTORS / YOUTUBE

 

To misli i njena sestra, a one su sve položile u to da će tim specijalista koji učestvuje u ovoj emisiji, u narednih pet meseci, moći da naprave neki pomak.

Foto Youtube
Izvor/Autor Žena/Blic
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije