Imala je stomak kao Deda Mraz. Smršala je 38 kilograma i sad izgleda kao BOMBA!

Ove godine Daun Halsvort će pokazati svoju vitku figuru u mini crnoj haljini, umesto da se krije i oseća kao najdeblja osoba na žurci!

Nekada je imala stomak kao Deda Mraz

Daun Halsvort (47) iz Šefilda u Engleskoj je bila odlučna u svojoj nameri da ne izgleda kao Deda Mraz ove godine i da uživa u praznicima sa svojom porodicom.

Ona je prošle godine oko praznika nosila broj 50, a onda joj je majka poželea nešto najbolje za praznik! Rekla joj je da se sredi i da se reši suvišnih kilograma koji je ometaju u normalnom životu i narušavaju joj zdravlje. Bio je to i izazov koji je rado prihvatila.

 

Sada je presrećna zbog svog novog izgleda

Tada je Daun ostavila brzu hranu, masne pite sa mesom, obilne gozbe, čokoladu i vino. Umesto toga okrenula se zdravoj ishrani koja je puna povrća i drugih zdravih namirnica koje su bogate mineralima i vitaminima.

 

Potpuno se transformisala za samo godinu dana

Mama dvoje dece je ubrzo videla blagodeti takve ishrane i sada može da se pohvali da nosi veličinom odeće 40 i da ponosno pokaže svoju novu figuru u mini crnoj haljini koju je odabrala za doček ove godine. Izgubila je čak 38 kilorama!

Ona je navela da je presrećna što će konačno moći da uživa sa svojom porodicom, a neće se kriti negde u ćošku i osećati se loše jer je najdeblja osoba na žurci!

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije