Imala je stomak kao Deda Mraz. Smršala je 38 kilograma i sad izgleda kao BOMBA!

Ove godine Daun Halsvort će pokazati svoju vitku figuru u mini crnoj haljini, umesto da se krije i oseća kao najdeblja osoba na žurci!

Nekada je imala stomak kao Deda Mraz

Daun Halsvort (47) iz Šefilda u Engleskoj je bila odlučna u svojoj nameri da ne izgleda kao Deda Mraz ove godine i da uživa u praznicima sa svojom porodicom.

Ona je prošle godine oko praznika nosila broj 50, a onda joj je majka poželea nešto najbolje za praznik! Rekla joj je da se sredi i da se reši suvišnih kilograma koji je ometaju u normalnom životu i narušavaju joj zdravlje. Bio je to i izazov koji je rado prihvatila.

 

Sada je presrećna zbog svog novog izgleda

Tada je Daun ostavila brzu hranu, masne pite sa mesom, obilne gozbe, čokoladu i vino. Umesto toga okrenula se zdravoj ishrani koja je puna povrća i drugih zdravih namirnica koje su bogate mineralima i vitaminima.

 

Potpuno se transformisala za samo godinu dana

Mama dvoje dece je ubrzo videla blagodeti takve ishrane i sada može da se pohvali da nosi veličinom odeće 40 i da ponosno pokaže svoju novu figuru u mini crnoj haljini koju je odabrala za doček ove godine. Izgubila je čak 38 kilorama!

Ona je navela da je presrećna što će konačno moći da uživa sa svojom porodicom, a neće se kriti negde u ćošku i osećati se loše jer je najdeblja osoba na žurci!

Komentara
Očitavanje..