Išla je kod žene da joj izbeli zube, a ona joj je napravila PAKAO od usta!

Zadobila je opekotine trećeg stepena.

Ebi Kilbrajd je nedavno skinula fiksnu protezu i želela je da malo izbeli zube. Primetila je da nekoliko ljudi sa Fejsbuka ide kod žene koja je iz njenog kraja, pa je odlučila da ode kod nje.

Kako je trebalo da ide kod nje kući, pomislila je da se radi o njenom dodatnom poslu, kada ima slobodno vreme. Sedela je tamo sat vremena, a ona je na svakih 10 do 15 minuta aplicirala gel na zube. Nije joj postavila nikakva pitanja, koliko ima godina, da li je nekada izbeljivala zube, da li je alergična na nešto i slično.

Odmah nakon završenog tretmana, Ebi je osetila da su joj usta utrnula i usna malo natečena, ali je pomislila da je to zato što ih je toliko držala otvorene. Žena joj je rekla da samo namaže karmin i da će to biti dobro. Međutim, stvar se samo pogoršavala.

Sutradan, Ebi je jedva otvarala usta, a išla je kod svog doktora i u dve apoteke, gde niko nije mogao da joj da nešto što bi joj zapravo pomoglo. Na kraju je pozvala Klinički centar i zakazala pregled u Stomatološkoj bolnici u Glazgovu. Pregledala su je tri zubara i zaključila da ima povrede u rangu opekotina trećeg stepena.

Ebi kaže da sada pije lekove kako bi izlečila infekciju i da je na strogoj dijeti koja se sastoji od supe i kajgane.

Ovim je želela da upozori sve ljude da idu kod profesionalnog zubara ukoliko žele da rade bilo šta vezano za njihove zube, jer posledice mogu da budu katastrofalne.

Komentara
Očitavanje..