ISPOVEST VRLO MLADE BEOGRAĐANKE: Pe*is mu je bio u mojoj gu*i, a onda se onesvestio!

Nisam znala šta ću pa sam od muke briznula u plač i čekala da mu se pe*is opusti“…

Analni seks i dalje za mnoge predstavlja tabu temu. Ipak, dok se mnoge devojke ne usuđuju ni da probaju, najčešće zbog predrasuda koje imaju, druge su nešto hrabrije pa pokušaju iako ne krene uvek sve kako treba.

Sve veći broj ljudi se odlučuje da podeli sa javnošću svoja, kako dobra tako i loša seksualna iskustva, a jedna veoma mlada devojka iz Beograda, Ana poželela je da svoju blamantnu ispovest o pokušaju analnog seksa pošalje redakciji „Telegrafa“.

profimedia-0007072182
Kako je rekla, svoju ispovest je odlučila da podeli sa svima na nagovor drugarica, ali kako se našla u vrlo neprijatnoj situaciji želela je da ostane anonimna.

– Moj bivši nikada nije probao analni seks, (ja jesam tri puta) i jedne noći, dok smo blejali i pili kod njega, pomalo već pripiti odlučili smo da to probamo. Ležala sam na stomaku, a on je bio na meni i sve je bilo dobro dok nisam ukapirala da se onesvestio od alkohola, i to sa pe*isom u mojoj gu*i. Tako pijan i svom svojom težinom ležao je na meni. Od muke sam zaplakala i čekala da mu se pe*is opusti. Danas kada se setim svega toga bude mi smešno, ali tada u tom trenutku bila sam očajna – ispričala je ona.

SD

Komentara
Očitavanje..