Italijanski milijarder je mislio da mu je žena OTETA, a onda je saznao JOŠ GORU ISTINU!

Nije verovao da je u stanju to da uradi.

Italijanski milijarder je ostao potpuno zatečen kada je otkrio da je žena za koju je mislio da je kidnapovana, zapravo pobegla sa drugim čovekom.

Đanluka Servara je kontaktirao policiju plašeći se da je njegova žena, bivša mis Ukrajine Ana Zaiačkivska, oteta kratko nakon što su se venčali.

Na žalost, nije prošlo dugo vremena, otkrio je istinu kroz Instagram selfi. Na slici je pozirala sa drugim čovekom u hotelu sa pet zvezdica, plus je stavila haštag #sloboda.

Biznismen sada tuži Anu što je prekršila njihov predbračni ugovor i navodno ukrala 5000 funti, kao i mobilni telefon.

Međutim, Ana ima svoju verziju priče.

Ona je Đanluku optužila da je „podigao ruku na nju“ i da joj nije posvećivao dovoljno pažnje kada je „nedeljama imala glavobolju“.

Manekenka je izjavila:

– Prvi put kada je to uradio, pobegla sam kod svojih roditelja u zapadnu Ukrajinu, grad Ivano-Frankivsk. Nisam im rekla o čemu se radilo. Došao je po mene i dala sam mu drugu šansu, ali tokom rasprave, pljunuo me je u lice i jednostavno nisam to mogla da podnesem.

Ipak, Servara poriče tačnost ovih optužbi, tvrdeći da je njegova žena radila kao model u Njujorku i da „nije osoba koja se predstavlja da jeste“.

– Ima mnogo lepih slika iz hotela sa pet zvezdica, pozira sa drugim muškarcem. Ni malo ne izgleda nesrećno – dodao je Đanluka.

Komentara
Očitavanje..