Izborite se sa celulitom na sledeći način

Ako niste bile mnogo aktivne ove zime, već ste puno sedile, to znači da vam se sigurno stvorio celulit. A to znači, dugotrajna borba da ga se rešite.

 

Predstavljamo vam obloge koje će vam pomoći u borbi sa celulitom! U svetu poznatije pod nazivom cellulite wraps, ove obloge su se pokazale kao odlično rešenje u borbi protiv celulita.

Oralnoa primena:

Dve kašičice jabukovog sirćeta promešano u velikoj čaši vode. Dodajte dve trećine male kašike meda, čisto da bi ukus bio prijatniji.

Ovu mešavinu pijte svakog jutra.

Obloga:

Pomešajte četvrtinu šolje losiona za telo i kašiku jabukovog sirćeta. Pokvasite peškir hladnom vodom, iscedite ga, a zatim ga stavite nekoliko minuta na deo tela koji je zahvaćen celulitom, potom sklonite peškir pa nanesete vaticom mešavinu sa sirćetom, dobro trljajte pa umotajte folijom.

Za efektnije i brže rezultate, preporučujemo da ovaj tretman ponavljate minimum 3 puta nedeljno. Bilo bi poželjno da uključite i neku vrstu fizičke aktivnosti.

Prirodni lekovi protiv celulita

Kucnilekar.com

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije