Jedna je GOLA progovorila o DEPRESIJI, a druga postavila snimak na kojoj doji ćerku: Slavne lepotice ovako proslavile Dan majki

Juče su slavne zvezde širom sveta proslavile Dan majki i tim povodom Instagram su ispunile najzanimljivije moguće fotografije. Svojim objavama najviše pažnje su privukle manekenke Krisi Tajgen i Hajdi Klum.

 

Manekenka Krisi Tajgen je majka dvoje dece, ćerke Lune (3) i sina Majlsa, dok Hajdi Klum ima četvoro – Leni, Henrija, Johana i Lou. One su rešile da ovaj poseban dan obeleže i na drušvenim mrežama i nisu prošle neprimećeno.

 

View this post on Instagram

 

the best thing I’ve ever made are my babies. thank you for making me a mommy and changing my life forever.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


– Najbolja stvar koju sam ikada uradila je što sam rodila svoje bebe. Hvala vam što ste mi učinili čast da budem mama, promenili ste moj život zauvek – napisala je Krisi pored slike na kojoj pozira potpuno gola sa velikim trudničkim stomakom.


Iako je očigledno da obožava svoje bebe, Krisi je nedavno otvoreno progovorila o postporođajnoj depresiji nakon rođenja prvog deteta i zahvalila se mužu Džonu Ledžendu što je bio uz nju u najtežim trenucima.

– Zaista sam se puno promenila. Nisam samo bila umorna, bila sam veoma tužna i nepravedna prema sebi – rekla je Krisi.


Njena koleginica Hajdi Klum objavila je stari snimak na kome doji svoje prvo dete.

– Ovako je sve počelo za mene kao majku. Prvi dan s malenom Leni. Osećam se tako blagoslovljeno s četvoro neverovatne dece Leni, Henrijem, Johanom i Lou. Hvala – dodala je Hajdi ispod snimka.

 

View this post on Instagram

 

????HAPPY #mothersday to all the Moms around the World ? #DankeMama

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on


Prethodno je objavila i video na kojem mazi trudnički stomačić.

Popularni supermodel bio je u vezi s Flavijom Brijatoreom s kojim ima ćerku Lenu, a iz braka s muzičarem Silom ima sinove Henrija i Johana i ćerku Lou.

I.K.
Foto Instagram
Izvor/Autor Žena/Blic
Komentara
Očitavanje..