Jedna od najseksepilnijih žena sveta: Atraktivna je, ima milion fanova, ona je i MAMA!

Dafni Džoj (29), glumica i model, koju publika najbolje poznaje po ulozi u filmskom serijalu “Pirati sa Kariba”, ima milion fanova na Instagramu. I to je trenutni broj, jer se ta cifra non stop povećava. Ona je i dizajnerka, ali i mama dečaka Sajera (4).

 

Za nju mnogi znaju: Dafni Džoj

Dafni, koja je igrala i u filmovima “Setup” (2011) i “Frankenhood” (2009), bavi se dizajniranjem haljina koje imaju jedan cilj – da na ženi istaknu obline i ženstvenost.
Njen uticaj na stil Amerikanki, ali i žena širom sveta, nije zanemarljiv. A lepa brineta je često promoter svojih modela, što dodatno povećava njihovu popularnost.

?

A photo posted by Daphne Joy (@daphnejoy) on

Dafni je sina dobila sa poznatim reperom, Fiftijem Sentom. Veza sa njim je bila strogo čuvana tajna, a svi detalji na površinu su isplivali prošle godine kad je glumica muzičara optužila za nasilje. Izborila se sa Dafni sa velikim problemima. I tu vezu je ostavila iza sebe.

From my point of view ? Tom Ford sunnies from @eyechic_philly !

A photo posted by Daphne Joy (@daphnejoy) on

Posle problematičnog odnosa počela je da se zabavlja sa muzičarem Džejsonom Derulom i veza sa njim obećava.

 

Žena

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije