JEFTINE MUŠKE LAŽI U KREVETU: Do sada ste sigurno nasedale na ove forice, sada nemojte biti naivne

A čule ste ih dosta puta.
Koliko god ste se vi do ušiju zaljubili u svog voljenog partnera i tek ste spoznali kakav je u krevetu, nemojte mu uvek sve verovati. Pogotovo kada je reč o seksu. Bar ne na početku veze. Izdvajamo vam nekoliko muških laži u krevetu, kojima su često skloni.

Testirao sam se pre 6 meseci

Nema sumnje da ćete dobiti ovakav odgovor, na vaše pitanje kada je poslednji put obavio zdravstvenu kontrolu, piše Cosmopolitan. Sigurno će se pretvarati da pokušava i da se seti tačnog datuma, ali ipak je najlakše reći “pre oko 6 meseci” i vi ćete na to reći “pa dobro”. Ali stvari verovatno ne stoje baš tako, zato tražite da vam pokaže papire. Videćete da je to uradio možda pre 2 godine.


Ti si najbolja u oralnom seksu

To je nešto što verovatno govori svakoj devojci, mada ne mora da znači. Možda zaista to i misli. Svakako, vi ćete to najbolje primetiti tokom samog čina. Videćete da li uživa i da li mu prija to što radite.

Ne mogu ponovo

Ukoliko ste u dugoj, stabilnoj vezi, sigurno već znate njegove mogućnosti. Ali nikada ne možete biti sasvim sigurni.

Ne mogu da svršim sa kondomom

O da, naravno da može. Retki su muškarci koji vole da koriste kondom, pa verovatno je to samo izgovor. Činjenica je da može doživeti orgazam i sa kondomom, on samo želi da vas ubedi da imate seks bez zaštite. Ako već insistira na tome, tražite da vam obrazloži zašto je to tako.

Uvek koristim zaštitu

Ako muškarac pokušava da vas ubedi da spavate sa njim bez korišćenja zaštite, iako tvrdi da je uvek koristi, budite sigurni da to isto govori i drugim devojkama.

Obožavam tvoj ukus.

Sigurno je da se trudi da vas zadovolji spuštanjem “dole” i da uživa u tome. Ali što se tiče samog “ukusa” stvarno je preterano komentarisati to. On možda samo želi da vas uzbudi ili vam da kompliment, ali ukusi imaju više veze sa hranom, nego sa seksom.

Komentara
Očitavanje..