Jeftino se oblače, a izgledaju kao milion dolara

Staro je pravilo da novac ne podrazumeva i stil. I obrnuto. Kada je oblačenje u pitanju, ne morate da potrošite na hiljade evra da biste izgledali tako da se za vama svi okreću. Potrebno je samo da imate smisla za detalje. I neke holividske dive umeju da jeftine stvari uklope tako da izgledaju skupo.

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Kejt Hadson zna kako da se oslobodi svih problema ili ljudi, bar na neko vreme. Za samo 33 evra ona može u „Sub_Urban Riotu“ da nađe majicu koja će joj doneti potreban mir, ali i dobro modno rešenje za dnevnu varijantu. Njena poruka je jednostavna – „Treba mi prostora“. Dobro je uklopiti odevnu kombinaciju uz trenutno raspoloženje.

Da biste imali mini belu haljinu za sve prilike, ne morate da potrošite stotine dolata na nju. Lepoj glumici Gabrijeli Junion bilo je potrebno samo 71 evro da bi u ASOS-u našla jednu takvu. Uz različitu obuću, teško je nabrojati sve prilike na kojima je možete poneti.

Screenshot at May 15 10-54-25

Uz mini belu haljinu i različitu vrstu obuće moguće je napraviti razne kombinacije

Rajli Kio i te kako zna da se obuče. Nepretenciozno, a vrlo upečatljivo. Na filmskoj premijeri obuče haljinu koju miožete da kupite za samo 46 evra i bude zvezda večeri. Uz figuru kakvu ona ima, zar je potrebno bacati pare?!

Screenshot at May 15 10-55-47

Njoj ni za filmsku premijeru ne treba haljina skuplja os 50 evra

Sledeći put kada krenete u šoping, ograničite budžet i otvorite oči. U ne tako skupim komadima krije se holivudski izgled.

( harpersbazaar.com)

Komentara
Očitavanje..