Kako da znam da je on pravi za mene?

Kako da znam da je on pravi za mene?

Ako je malo ili više pogrbljen, onda nije pravi za tebe. Ružice, ti baš nisi imala sreće prilikom sipanja pameti u glavu. Mašina je umesto u tvoju glavu, pamet namenjenu tebi, izlila pored nje. Nisi ti kriva. Karma is a bitch! 

Na ovo, standardno, glupo pitanje koje svako sebi, barem jedanput, postavi, ne mogu ja ili bilo ko drugi da ti odgovori, osim tebe. Ti, valjda, znaš šta tebi treba od druge osobe i dokle si spremna da ideš ili da popustiš tj spustiš granicu. Ako to ti ne znaš to…onda neka ti je Bog u pomoći. Ili to ili mi ostavi kontakt kako bi milioni muškaraca odmorili svoj mozak vrteći te oko malog prsta!

Ukoliko sebe poznaješ i znaš šta hoćeš od svog čoveka, onda samo napred i vidi da li je on “pravi” ili je “krivi” za tebe. I slobodno menjaj zahteve i očekivanja kako tebi odgovara, ali samo ako ne ugrožavaš drugu stranu. Mislim, možeš i tada, ali je vrlo verovatno da ćeš ga izgubiti ili će ti dosaditi papučić koji na sve pristaje, pa se postavlja pitanje srvsishodnosti takvih tvojih postupaka.

Budi spremna da ne budeš sigurna da li je baš on pravi za tebe ili nije. I to je normalno. Kao što je normalno da misliš kako dotični jeste pravi a ispostavi se da nije.

Nekada shvatiš da je pravi posle dugi niz godina provedenih sa njim ili njom. I da, vrlo je bitno da ti odgovara u seksu.

Pusti, “moraliste” sa svojim debilnostima kako je to manje bitno, kako je bitno da se volite, ljubav je jedino bitna….i takve gadosti! Bez seksa u kojem uživaš nema onog pravog čoveka za tebe! Osim ako nije bogati dekica u pitanju. Seks bi za njega mogao biti fatalan!

Izvor/Autor Superžena
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije