Kakva žena: Telo Šeron Stoun u bikiniju – godine joj ne mogu ništa! (FOTO)

Vreme nju ne može da pregazi!

Popularna glumica Šeron Stoun je ostavila dane svoje najveće slave iza sebe. To ne znači da prestaje sa svojom glumačkom karijerom, samo se više neće pojavljivati u scenama po kojim je pamtimo.

Želite punije usne? Razmislite još jednom: Popularni fileri mogu da vas oslepe

To je sasvim normalno uzevši u obzir njene godine. Ali Šeron i u šezdesetoj godini izgleda izvanredno, i snima bez prestanka. Ove godine izaći će njeni novi filmovi i zbog toga na svom Instagram profilu objavljuje fotografije kojima pokazuje da je jednako fit kao i upola mlađe zvezde.

 

Hit filmovima „Niske strasti“, „Srebro“ i „Specijalista“ osvojila je početkom devedesetih godina gledatelje koji su je zapamtili kao nadprosečno seksepilnu glumicu, najviše zbog kultne scene iz „Niskih strasti“.

 

Da je i više od dve decenije, kasnije jednako seksepilna, glumica je pokazala fotografijom na Instagramu na kojoj pozira u mini bikiniju uz bazen. Scenu njenog uživanja u letu, u svetloplavom bikiniju uhvatila je rediteljka dokumentaraca Cena Arena, a slavna ju je glumica jednostavno opisala kao „letnji stav“.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on


Ovo je momenat kada je pravila pauzu u snimanju.

Samo ove godine glumi u njih pet: „Trčimo divlji“, „Očajni umetnik“, „Nešto malo za tvoj rođendan“, „Mozaik“ te „Nešto o ljubavi“.

Sa njenim ovakvim telom, verujemo da će svaki od navedenih filmova postati veliki hit.

Foto Instagram
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..