PET poza u seksu koje otkrivaju karakter MUŠKARCA

Svaka žena ima pozu u seksu u kojoj najviše uživa. Omiljenu pozu imaju i muškarci što može da otkrije mnogo toga o njihovom karakteru

Ovo su 5 najpopularnijih poza, pitajte ga koja mu je omiljena i otkrijte kakav je!

Misionarska
Klasika koja uvek pali. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da ste sa muškarcem koji voli da igra na sigurno, a promene mu predstavljaju veliki napor.
Uglavnom je reč velikom emotivcu koji uživa u strasti, dodirima i zagrljajima. Ova poza pruža vrlo bliski kontakt licem u lice zbog čega je vrlo intimna i opisuje snažne osećaje.

“Doggy style”
Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole malo više od žena. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da imate posla s muškarcom koji voli da dominira i bude vođa – i u poslu, i privatno, a i u krevetu. Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna šta želi i kako to da dobije.

Poza 69
Ova poza će pružiti jednako zadovoljstvo i jednom i drugom partneru, a najviše je vole vrlo pažljivi muškarci. On je osećajan i vrlo liberalan. Uživa u ženskom društvu, a za ženu do koje mu je stalo spreman je da uradi sve. Voli zabavu, ali i mirne strastvene noći sa osobom koju smatra dragom i zanimljivom.

Poza jahačice
Poza u kojoj žena sedi na muškarcu može biti vrlo zanimljiva, a vole je vrlo otvoreni i direktni muškarci. On je samosvestan i zna šta želi pa se ne stidi da iskaže svoja osećanja. Uživa u strasti i ženskoj lepoti i obožava da eksperimentiše.

Kašika
Za vreme ove vrste seksa partneri leže na boku i potpuno su spojeni, a ovo je ujedno i poza koju vole mnogi parovi. Ona opisuje muškarca od poverenja.
Avanture nisu njegov fetiš i mnogo bolje se oseća u poznatom i sigurnom okruženju. Isto tako, ova poza opisuje i lenčuge koje sve što rade rade s pola snage.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Komentara
Očitavanje..