Koliko je Flobian probiotik efikasan kod stomačnih tegoba?

Probiotici su napravljeni od dobrih bakterija koje žive u našim crevima. Kada se mikrobiološka flora naruši u crevima poraste broj loših bakterija, a mi doživljavamo brojne simptome nervoznih creva i bola u stomaku.

Flobian je jedan od najefikasnijih probiotika koji je odličan i za lečenje tegoba, ali i kao preventiva. Zbog toga se preporučuje i deci i odraslima kod najrazličitijih problema.

Šta sadrži jedna kapsula? Kod kojih stomačnih tegoba pomaže? Koliko dugo sme da se koristi?

Izaberite najbolji probiotik za svoje potrebe i osigurajte pravilan rad digestivnog trakta.

Šta je u sastavu Flobian probiotika?

Flobian u jednoj kapsuli ima više od 20 milijardi živih bakterija Lactobacillus plantarum 299v. On je jedini probiotik koji sadrži ove mikroorganizme pa se preporučuje u raznim situacijama.

Bakterija je deo dobrih bakterija u organizmu, a kefir, kiselo testo i kiseli kupus su najbogatije namernica sa njom. Osim što održava dobar balans, ona svojim enzimima pomaže razgradnju proteina, masti i ugljenih hidrata, ali i pomaže održavanju zdrave sluznice creva.

Upravo zbog toga su deo važnih probiotskih kultura raznih preparata, a Flobian je odličan za širok dijapazon tegoba koji su povezani sa lošim varenjem i nepravilnim radom creva.

Kakvo dejstvo ima ovaj probiotik?

Probiotik Flobian se može koristiti za sve vrste tegoba povezanih sa digestivnim traktom, ali se pokazalo da najbolje deluje u slučaju:

  • Sindroma nervoznih creva,
  • Pojave gasova u stomaku,
  • Nadutosti,
  • Zatvora

Korisnici su zaključili da pomaže i kod bolova u crevima, ali i upalnih procesa u crevima kao dva česta razloga tegoba sa varenjem.

Posledice ovih stanja svi dobro znamo. Proliv, povraćanje i grčevi su česti pratilac poremećaja digestivnog trakta što čini da organizam gubi važne elemente i slabi dalju odbranu. Zato je važno odabrati odgovarajuću terapiju koja će doneti pravi rezultat.

Dejstvo Flobiana zavisi od složenosti i uzroka tegoba. Neki pacijenti su odmah primetili olakšanje, a neki su za prve rezultate morali da uzmu nekoliko doza. Ipak, ovom probiotiku to nije mana jer tako ima dugoročno dejstvo i može da se primenjuje čak i mesecima bez ikakvih nus-pojava.

U kontrolisanim studijama je preko 95% pacijenata prijavilo značajno poboljšanje zdravstvenog stanja i uspostavljanje normalnog varenja.

Važno je napomenuti i preventivno delovanje probiotika pa se pre svakog putovanja predlaže korišćenje Flobiana što će sprečiti pojavu putničke dijareje, povraćanja i bolnih creva, ali i mnogih drugih situacija koje mogu da dovedu do stomačnih problema.

Inovativno pakovanje i otpornost na želudačnu kiselinu

Odabir probiotika donosi veliku korist, ali samo ako dobre bakterije dođu do creva.

Glavni problem kod živih bakterija je taj što su osetljive na sve spoljne reagense i ma koliko imaju kapsulu da ih štiti, mnogi probiotici ne budu efikasni jer nemaju sistem zaštite, ali ne i Flobian.

aTECH pakovanje osigurava stabilnost broja probiotskih kultura unutar kapsule jer pakovanje ima dodatnu zaštitu od dejstva sunca i toplote.

I dok mnogi imaju posebne vrste pakovanja, samo retki imaju takav kvalitet da je probiotik otporan na želudačnu kiselinu pa su pacijenti sigurniji u dejstvo i očekivano lečenje.

U apotekama se može pronaći pakovanje sa 10 ili 30 kapsula, pa vam najbolji probiotik zaista može uvek biti pri ruci, i vama i čitavoj porodici.

Zašto su probiotici postali jedan od prvih načina prevencije i lečenja?

Izolovane probiotske kulture donose mnogo jače dejstvo nego kada se kroz namernice unose. Iako je preporučljiva zdrava i uravnotežena ishrana, ako se javi problem sa radom creva potrebno je mnogo intenzivnije lečenje.

Kapsule probiotika su bezbedne i za decu i za odrasle, unose se jednom dnevno što je dovoljno da se spreče ili izleče brojni stomačni problemi.

Lekari Flobian preporučuju i pri lečenju drugih tegoba, u slučajevima kada je imunitet narušen ili se unosi veliki broj lekova oralno pa se može očekivati i poremećaj varenja.

Pomozite telu da se oporavi

Iako efikasan, Flobian probiotik nije svemoguć i nema aktivno dejstvo kao medicinski lekovi. Ipak, može da da daleko bolje rezultate ako se pomogne telu da vrati crevnu floru u ravnotežu.

Pravilna ishrana je ključ dobrog varenja i zato bi trebalo koristiti lako svarljive namernice koje su bogate vlaknima i vitaminima i mineralima. Treba izbegavati hranu koja se teško vari ili je kombinovati sa obrocima koji neće opterećivati stomak.

Stres ima značajan uticaj na digestivni trakt pa je važno pronaći način da se takva stanja kontrolišu i smanji uticaj na telo.

Flobian je efikasan probiotik, a jedini donosi Lactobacillus plantarum 299v, bakteriju koja će rešiti problem sa varenjem, nadimanjem, poremećajem stolice i bolom u stomaku.

Bezbedno ga koriste i deca i odrasli, a svi su primetili poboljšanje zdravstvenog stanja nakon konzumiranja. Zato ovo i jeste jedan od najpopularnijih brendova današnjice.

Komentara
Očitavanje..