Komplikovane žene su privlačnije: Evo zašto ste muškarcima neodoljive!

Većina žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima

 

Gotovo je uvek slađe i napetije ono što je komplikovano, a muškarac koji odluči da se posveti takvoj ženi otvara prostor za iskrenu ljubav i njoj dokazuje da je dobar partner na duge staze.

 

Većina žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima, te da oni sa njima ne mogu da izađu na kraj i da će teško pronaći životnog partnera. Ali, kako to obično biva, žene su komplikovane sa razlogom.

 

 

Njihova komplikovanost ima svrhu i tu je da bi se muškarci razdvojili na one koji ženu žele samo na jednu noć i one „prave“ koji će je zaista voleti i ceniti. Oni koji se posvete će se truditi da pokažu da žele ostati uz nju i da je vole. Tu svoju sposobnost žene koriste potpuno instinktivno, odnosno nesvesno.

 

Muškarci imaju običaj da kažu kako se žene koriste psihološkim igricama. Ali ono čega oninisu svesni jeste da ni one nisu svesne da to rade. One žele da testiraju muškarca koji je sa njima i njegove namere iskrene. Koristeći svoju, takozvanu komplikovanost ona saznaje više o njegovom karakteru i namerama, te da li je vredan upuštanja u dugoročnu i ozbiljnu vezu.

Foto Shutterstock
Izvor/Autor Stil.Kurir
Komentara
Očitavanje..