LACOSTE, NORTH SAILS I PLEIN SPORT: NOVA MODNA POJAČANJA U FASHION&FRIENDS MULTIBREND PRODAVNICAMA

Muška moda u vodećem regionalnom multibrend konceptu Fashion&Friends dobila je pojačanje ove jeseni.

Pobornici sportske elegancije uživaće u kolekcijama kultnih brendova Lacoste i North Sails, dok će ljubitelji urbanog stila pronaći omiljene komade u kolekciji brenda Plein Sport.

 

Čuveni francuski brend Lacoste sinonim je za beskompromisan kvalitet sportskih, klasičnih modela koji odišu vanvremenskom elegancijom.

Osnivač brenda, nekadašnji teniser René Lacoste predstavio je 1933. godine sada već kultni odevni predmet – majicu s logotipom krokodila i postao zaslužan za planetarnu popularnost polo modela, bez kog je nemoguće zamisliti savremeni garderober.

 

Inspirisan jedrenjem i životom na palubi, cenjeni nautički brend North Sails mesto je na kom se sastaju inovacija, tehnologija i dizajn.

Brend je 1957. godine osnovao američki jedriličar i osvajač olimpijske medalje Lowell North, iskoristivši iskustvo izrade morskih jedara od platna u osmišljavanju kolekcije koja je savršena za suočavanje sa ekstremnim vremenskim uslovima.

U Fashion&Friends multibrend prodavnicama dostupna je muška Core linija, zasnovana na organskom pamuku kao i North Tech linija okrenuta tech i performance materijalima koji obezbeđuju slobodu kretanja i udobnost.

 

Iza sportske linije futurističkog dizajna Plein Sport stoji vizionar i osnivač jednog od najbrže rastućih brendova u kategoriji dostupnog luksuza Philipp Plein.

Vođen mantrom “First Rule: No Rules”, kolekcija je posvećena strastvenim individualcima koji svoje najdublje želje pretvaraju u stvarnost.

Brend koristi najnaprednija tehnološka rešenja u kombinaciji sa inovativnim dizajnom i tkaninama, bez upotrebe kože, teksasa i aplikacija.

Komentara
Očitavanje..